Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Δείτε πώς ξεπλένεται μια σβάστικα. Σε τρία δευτερόλεπτα το STAR την κάνει αόρατη!... (VIDEO)


Σώνει και καλά να μας βγάλουν φιλήσυχους πολίτες και άκακους τους φασίστες σε αντίθεση με τους αντιφασίστες που είναι άπλυτοι και κίνδυνος για την δημοκρατία.

Το κανάλι που έχει γίνει συνώνυμο του life style εξαφανίζει κατά την διάρκεια της προβολής την σβάστικα στο μπράτσο του ενός δράστη και μας τον παρουσιάζει σαν φερέλπι νεανία.Είναι απολύτως λογικό,αφού το ίδιο το life style γαλούχησε τις γενιές στον φασισμό.Αν οι νέοι φασίστες είναι οι μαθητές τα κανάλια σαν το star είναι οι δάσκαλοι.Οι θαμώνες των σκυλάδικων και των διάφορων big brother,voice κτλ,είναι οι σημερινοί ψηφοφόροι των ναζί γιατί έμαθαν να εκτιμούν μόνο σκουπίδια.

Δείτε πως ξεπλένεται μια σβάστικα από το 0:27 μέχρι το 0:30.Σε τρία δευτερόλεπτα το star την κάνει αόρατη!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω στα κανάλια μας ξεπλένονται ένοχες συνειδήσεις, πολιτικοι, αντιλαϊκές πολιτικές, εγκλήματα κατά της ανθρωποτητας, πόλεμοι κι άλλα ευαρεστα του καπιταλισμού. Για μια μικρούλα σβάστικα κάνετε εσείς έτσι; ΄Ελα ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε για να έχετε εξαιρετική παιδεία και να μιλάτε πολλές γλώσσες, τι παθαίνετε!!!


ΑΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Και πού να δείτε σε λίγο καιρό που η Χρυσή αυγή (σοβαρή ή μη) θα "εξαφανίσει" από πάνω της τη ρετσινιά του ναζιστή ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΉΣ ΜΑΣ. Με το αζημιωτο φυσικά.