Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πέτα-Άνω Καλεντίνη-Σκιαδάδες: Εκδηλώσεις πολιτισμού


-Την Πέμπτη 7 /8/2014 και ώρα 9 μ.μ. στην αυλή του Γυμνασίου Α.Καλλεντίνης θα γίνει προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Της Άρτας το Γεφύρι» του φωτογράφου-κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα .

Θα μιλήσει η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Α.Καλλεντίνης Ντίνα Γώγου και θα προλογίσει την ταινία η φιλόλογος καθηγήτρια Κατερίνα Σχισμένου.

-Το Σάββατο 9/8/2014 και ώρα 8 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Το καταστροφικό πέρασμα του Ναζισμού στο Πέτα 41-44».

Κεντρικός ομιλητής : Άγγελος Παπασπύρου

-Την Κυριακή 10/8/2014 και ώρα 8.30μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα θα γίνει προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Της Άρτας το Γεφύρι» του φωτογράφου-κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα .

Θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Πέτα, Γιώργος Μπίζας και θα προλογίσει την ταινία ο Κώστας Τραχανάς.

-Την Τρίτη 12/8/2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Πέτα ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πέτα παρουσιάζει το βιβλίο «Το ματωμένο θέρος του 1882» του Γιώργου Παπασωτηρίου.

Θα μιλήσουν οι : Κώστας Ζαχάρος Αναπληρωτής Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πάτρας

Παναγιώτα Λάμπρη φιλόλογος καθηγήτρια-συγγραφέας

Άγγελος Παπασπύρου Οικονομολόγος, Συνταξιούχος Τριτοβαθμίου Εκπαίδευσης

και ο συγγραφέας.

Προλογίζει ο Γιώργος Μπίζας ,Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτα

-Την Τετάρτη 13/8/2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Σκιαδάδων θα γίνει προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Της Άρτας το Γεφύρι» του φωτογράφου-κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα .

Θα μιλήσει ο Γραμματέας του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σκιαδάδων Χρήστος Χρηστίδης και θα προλογίσει την ταινία ο Κώστας Τραχανάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: