Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το απωθημένο του Ελληνάρα


Το απωθημένο του κάθε Ελληνάρα - Κυπραίου ή Έλληνα - είναι που η Ελλάδα δεν έγινε το Ισραήλ στη θέση του Ισραήλ ή που δεν έγινε η Τουρκία στη θέση της Τουρκίας, που δεν πήρε δηλαδή η Ελλάδα τη θέση του Κράτους-Μιλιταριστή στην περιοχή και μας έκλεψαν άλλοι αυτό τον σπουδαίο ρόλο.
( έννε έτσι Λάζαρε; )
Γιατί ο Εμφύλιος μπορεί να χάθηκε, αλλά ο Εμφύλιος καθόρισε την πορεία της χώρας, ο Εμφύλιος συγκράτησε την πορεία της χώρας και χωρίς τους κομμουνιστές δεν θα σωζόταν η αξιοπρέπεια της χώρας και η χώρα αυτή θα ήταν σήμερα ένα χειρότερο κράτος -τέρας από ότι είναι το κράτος του Νετανιάχου και του Ερντογάν.
Οι Ελληνάρες δεν συγχώρεσαν ποτέ στου κομμουνιστές - μέχρι σήμερα το λέει ο Σαμαράς "είμαστε το τελευταίο σοβιετικό κράτος...", ότι απέτρεψαν την μετατροπή της Ελλάδας σε αυτό που ονειρεύεται κάθε Ελληνάρας - Δις ις Σπάρτα ρε! Είναι γι αυτό που η χώρα βγάζει συνεχώς αποστήματα, είναι το απωθημένο που βγαίνει , 12% η ΧΑ και οι ακροδεξιοί στην κυβέρνηση μαζί με τους αμερικανόδουλους τους πασοκους! [ Όταν ο Αντρέας έκανε αγώνες με τον Καντάφι και τον Αράφατ, η Μαργαρίτα μεγάλωνε ένα αμερικανάκι στον κόρφο του...ήταν ανάγκη Αντρέα να ξενοπηδάς να ξυπνήσεις το μένος της "αυτοκράτειρας"; :) ]
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους οι Ελληνάρες δεν χωνεύουν κατά βάθος την Κύπρο, γιατί η Κύπρος έγινε το κακό αγκάθι στα σχέδια...
Και δεν θα σταματήσει ο "αγώνας" τους εως ότου καταφέρουν το μοιραίο, την διχοτόμηση της Κύπρου και τη διάλυση του ΚΚΕ - αυτά τα δύο σαν στόχοι πάνε παράλληλα - να το ξέρετε και να το θυμάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: