Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά, ο Παντελής Θαλασσινός στο Kremlino


Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά κλασική κιθάρα, το Φίλιππο Λευκαδίτη κρουστά, και ηχολήπτες τον Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα, κατεβαίνει στη γενέτειρα και αφετηρία της πορείας του τον Πειραιά, για δύο μόνο παραστάσεις στο Kremlino (Καραΐσκου 119, Πειραιάς, τηλ. 210.4100.010), Παρασκευή 17 και 24 Φλεβάρη.

Θα παρουσιάσει, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ' το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια απ' τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: «Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός» και «Με δυο ρολόγια». 

 Ο Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, ταξιδεύει τον κόσμο με τα τραγούδια του μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών. Θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Τραγούδια του Θαλασσινού που έχουν χαραχτεί βαθιά στην καρδιά: «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Κράτα για το τέλος», τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Ωρα προσέλευσης: 22.00. Ωρα έναρξης: 23.00. Γενική είσοδος: 12 ευρώ με μπίρα ή κρασί. Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ. Ελάχιστη κατανάλωση: 25 ευρώ σε τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: