Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Βαγγέλης Μπούτας: «Ν’ αλλάξουμε στάση γιατί θέλουν οι κεφαλαιοκράτες της Ευρώπης να πεθάνουμε για ν’ αυξήσουν τα κέρδη τους;! Ε, όχι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!»


Για τον αγώνα επιβίωσης που δίνει η μικρομεσαία αγροτιά, κατεβαίνοντας από την περασμένη Δευτέρα στους δρόμους και στήνοντας μπλόκα αγώνα, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του «STAR» ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, από τον κόμβο της Νίκαιας.

Ο Β. Μπούτας τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στην αγροτιά να κάνει νέες θυσίες, ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι αγώνας επιβίωσης και υπογράμμισε ότι «δεν θα θυσιαστούμε εμείς για να γλιτώσουν τα κέρδη ορισμένων, δεν είμαστε εμείς που δημιουργήσαμε την κρίση».


Ο Β. Μπούτας σημείωσε ότι οι αγρότες μέσα από τις διαδικασίες τους και με σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν, θα αποφασίσουν για την πορεία και την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Στηρίζουμε, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς που βγαίνει στα μπλόκα του αγώνα για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της.  

Η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, στα πλαίσια της ΕΕ και της ΚΑΠ που έχει συμφωνήσει και καθορίσει, οδηγεί τη μικρομεσαία αγροτιά στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση και συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή στα χέρια μιας χούφτας μεγαλοαγροτών και επιχειρήσεων.

Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Τι ....σεχταρισμός...είναι αυτός Τι θα πούνε τα ...παιδιά....