Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κάποιος να θυμίσει στον Χάρρυ Κλυνν…


Κάνοντας ένα πέρασμα από το μπλογκ «στο μυαλό του χάρρυ κλυνν», για να διαβάσω την «ανοιχτή επιστολή» του Χάρρυ Κλυνν προς τον πρώην σύντροφό του Στάθη (Σταυρόπουλο), διαπίστωσα ότι σε αντίθεση με τα πολλά και σπουδαία ταλέντα του, ο αγαπητός καλλιτέχνης διαθέτει εξασθενημένη μνήμη.

«Ρολάροντας» στη δεξιά μπάρα του μπλογκ του, εκεί δηλαδή όπου ανάμεσα στις αγκαλιές με τον Τσίπρα, τον Χαρίλαο, τον Γλέζο κ.ά. ο Χάρρυ Κλυνν αραδιάζει ένα σωρό «επαναστατικά» τσιτάτα και συνθήματα, το μάτι πέφτει πάνω σ’ ένα βίντεο με τίτλο «ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 153 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ» και υπότιτλο (όταν ξεκινήσει να παίζει) 7/11/2012 - 153 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ «ΝΑΙ».

Επειδή ο αγαπητός Χάρρυ ξεχνάει εύκολα και επιλεκτικά και εκτίθεται στους αναγνώστες του, ας του θυμίσουμε ότι το πιο πρόσφατο μνημόνιο, το ΤΡΙΤΟ στη σειρά και πρώτο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, αυτό που έφερε στη βουλή το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, ψηφίστηκε στις 14/8/2015 από 222 βουλευτές και μεταξύ αυτών και 105 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (είναι και αυτοί «προδότες» αγαπητέ Χάρρυ;).

Όσο για την επιστολή του στον έτερο –αντιΚΚΕ- Καππαδόκη Στάθη Σταυρόπουλο, ένα συμπέρασμα βγαίνει διαβάζοντάς την: ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ... (που συνηθίζει να λέει και ο αγαπητός Χάρρυ…).

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.

3 σχόλια:

faros είπε...

Κατά τη γνώμη μου, ευτυχώς που είχαμε την κρίση και μάθαμε το ποιόν του καθενός ...

Γιατί, στα δύσκολα φαίνεται ο άλλος ...

Και είδαμε τελικά πολλές ... κοπριές !

Poe είπε...

Ειναι και κοπριες
ειναι και που εχουν μεσανυχτα
υπερισχυει ο μικροαστισμος

Ανώνυμος είπε...

Σύριζα είναι τώρα ο κ. Κλύν;;; γιατί εγώ τον είχα αφήσει στη Νέα Δημοκρατία. ΄Η κάνω λάθος; Κάποτε δεν είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ;