Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πόσοι φασίστες χωράνε σ’ ένα πλυντήριο;


Ένα «διαφορετικό» ―από το αποκρουστικό, εγκληματικό της―  πρόσωπο επιχείρησε να πλασάρει τηλεοπτικά ο ηγέτης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από την εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Κουρή (στο βίντεο βλέπουμε και σκηνή αβροφροσύνης μεταξύ τους…).


Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα το αγαπημένο παιδί του συστήματος, το μαντρόσκυλο των καρχαριών του πλούτου. Ο ρόλος των ναζιστών της Χρυσής Αυγής δεν άλλαξε. Είναι αυτοί που πληρώνονται από την εργοδοσία για να στήνουν μηχανισμούς μπράβων που χτυπάνε τους εργάτες και τους αγώνες τους και δουλεμπορικά γραφεία για να προμηθεύουν πάμφθηνους εργάτες στα αφεντικά.

Είναι ο εχθρός των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, που δεν διστάζει να σκοτώσει προκειμένου να επιβάλλει τα σχέδια των αφεντικών του.

Οι χρυσαυγίτες, όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να «ξεπλύνουν» τις αμαρτίες τους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει τεράστιες ευθύνες για την καλλιέργεια κλίματος ανοχής, όλο το διάστημα της διακυβέρνησής της, για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο φασισμός, ο ναζισμός πρέπει να καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό και στις κάλπες. Το ίδιο και το σύστημα της εκμετάλλευσης που γεννά και θρέφει το ναζισμό και εγκληματικά μορφώματα σαν τη Χρυσή Αυγή.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουουουουου!!!΄Ενα σωρό!!! Φασίστες να 'χει να ξεπλένει αυτό το σύστημα και ο εν λόγω δημοσιοκάφρος.