Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Πάτρα: Ο Δήμος επανατοποθέτησε και διαθέτει δωρεάν τις ξαπλώστρες στην Πλαζ (ΦΩΤΟ) - Κώστας Πελετίδης: «Οι λαϊκές ανάγκες είναι πάνω από τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα»


Με πρωτοβουλία του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, επανατοποθετήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ξαπλώστρες στην παραλία της Πλαζ της Πάτρας, οι οποίες είχαν απομακρυνθεί μετά από καταγγελίες στην Κτηματική Υπηρεσία, με το αιτιολογικό της καταπάτησης αιγιαλού.



Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι συνεργάτες του Κ. Πελετίδη, επισκέφτηκαν στις 2.30 μ.μ. και γέμισαν την παραλία με ξαπλώστρες (τοποθετώντας μάλιστα 50 επιπλέον) για τη δωρεάν χρήση από τους λουόμενους.


Κατά την αποχώρηση του δημάρχου από την Πλαζ, λουόμενοι πλησίασαν τον Κ. Πελετίδη και τον ρώτησαν αν υπάρχει ο κίνδυνος οι ξαπλώστρες να αφαιρεθούν εκ νέου από την Κτηματική.



Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως «ότι υπάρχει στην παραλία της Πλαζ ανήκει νόμιμα στο Δήμο και προσφέρεται δωρεάν στους λουόμενους. Στέλνουμε σήμερα και ένα μήνυμα σε κάποιους καλοθελητές, πως οι λαϊκές ανάγκες είναι πάνω από τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Πελετίδη. Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι επάξια τον εξέλεξε ο λαός της Πάτρας.

Antonxxx είπε...

Για αλλη μια φορα, μπραβο!

Κυριακή είπε...

Μπράβο!!!!