Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ξηλώνουν...ΣΥΡΙΖΑ το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) της 'Αρτας!!!


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να ...φορέσει γυαλιά σε όλες τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις! Καταβάλει όλες τις δυνάμεις, κάνει πράγματι υπερπροσπάθειες καθημερινά, ούτως ώστε να αποδείξει στην εγχώρια πλουτοκρατία, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ, ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ξεζουμίσει εντελώς τα λαϊκά στρώματα, προκειμένου να σωθούν οι τράπεζες-κεφαλαιοκράτες, στην περίοδο της καπιταλιστικής κρίσης.
Ομολογουμένως πρέπει να πούμε ότι μας αφήνουν έκπληκτους, με το τι σκαρφίζονται προκειμένου να φορτώσουν στο λαό και άλλα βάρη. Παραδείγματα; Πολλά. Ακόμα και στο σημαντικότερο, το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της Υγείας-Πρόνοιας ξεπερνούν σε «πρωτοτυπία» ακόμα και αυτό το …αχτύπητο τρίδυμο Άδωνι-Βορίδη-Λοβέρδου!
- Μας άφησε εμβρόντητους η προχθεσινή δήλωση του υπουργού Υγείας Κουρουμπλή, που είπε ότι όποιος δεν κάνει προληπτικές εξετάσεις για καρκίνο, θα πληρώνει το 50% της Φαρμακευτικής δαπάνης !!!  
 -Ανακοινώθηκε η εγκύκλιος η οποία αναφέρει ότι από τη 1η Ιουλίου του 2015 το ποσοστό εισφοράς για υγειονομική περίθαλψη που παρακρατείται από τις κύριες συντάξεις όλων των ασφαλιστικών οργανισμών, του Δημοσίου και του ΝΑΤ, αυξάνεται  από 4% σε 6%, με το ως άνω ποσό να υπολογίζεται επί του αρχικού μεικτού μηνιαίου ποσού της κύριας σύνταξης! Στην εγκύκλιο αναφέρεται ακόμη ότι σχετικά με τις ήδη χορηγούμενες συντάξεις του Ιουλίου αλλά και του Αυγούστου του τρέχοντος έτους, τα ποσά τις εισφοράς που προκύπτουν ως διαφορά θα παρακρατηθούν από τη σύνταξη του Σεπτεμβρίου!
-Μια σειρά από Δημόσιες Υπηρεσίες συρρικνώνονται ή κλείνουν, με διάφορες φτηνές δικαιολογίες όπως για παράδειγμα το ΠΕΔΥ( πρώην ΙΚΑ) της 'Αρτας. Συγκεκριμένα: Με πρόσχημα την εξοικονόμηση χρημάτων από τα ενοίκια, δρομολογούν την οριστική διάλυσή του !
Να θυμίσουμε ότι  τα τελευταία χρόνια σχεδιασμένα- με τις οδηγίες και ευλογίες της ΕΕ- με βήματα σταθερά, μεθοδικά, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, μεθοδευόταν η αποδιοργάνωση κάθε ίχνος ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ Υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Τώρα τη χαριστική βολή έρχεται να τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ΟΧΙ μόνο δεν απέσυρε ούτε έναν μνημονιακό νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά προχωράει ακόμα αντιλαικότερα και ξηλώνει …ΣΥΡΙΖΑ το ΠΕΔΥ Άρτας, για να μπαλώσει τα οξυμένα προβλήματα του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!
Τώρα αποκαλύπτεται πλήρως ο πυροσβεστικός ρόλος των κάθε λογής κοινωνικών ιατρείων-φαρμακείων-παντοπωλείων που προωθούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνώριζαν ότι θα εφαρμόσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολιτική εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ-ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΔΥ ( πρώην ΙΚΑ)- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΠΕΔΥ-ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Υ.Γ Αποδεικνύεται  λοιπόν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι δεν είναι τυχαίο  που στα ΔΥΣΚΟΛΑ οι καπιταλιστές αναθέτουν σ΄ένα "συγκεκριμένο είδος" της Αριστεράς την διακυβέρνηση. Εννοείται ότι έχουν προηγηθεί τα κατάλληλα φροντιστηριακά μαθήματα των επίδοξων πρωθυπουργών σε λέσχες και Διεθνή Κεφαλαιοκρατικά Φόρα όπως: Μπίλντεμπερκ, Κόμο...
Πάρα πολλά είναι τα Ιστορικά Παραδείγματα, ας αναφέρουμε δύο πιό πρόσφατα:
ΠΡΩΤΟΝ: Ο Ντ' Αλέμα βομβαρδίζει την Γιουγκοσλαβία.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ο ΤΣΊΠΡΑΣ εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό.

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΪΑΣ, ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ που έλεγε ότι...

Ζιώβας Βασίλης
Περιφερειακός Σύμβουλος ΗΠΕΙΡΟΥ της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: