Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Τράγκας (από τα αζήτητα): «Ξαφνικός έρωτας» για… Λαφαζάνη με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ!

Χορτασμένοι παπαγάλοι

Όταν το σύστημα ετοίμαζε την κυβερνητική εναλλαγή με ΣΥΡΙΖΑ, ο Τράγκας, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, έγινε ο πιο θερμός προπαγανδιστής του, παραδεχόμενος μάλιστα ότι τον Τσίπρα τον «έπαιζε στα γόνατά» του.

Τώρα που μας τελείωσε ο «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ, ο Τράγκας «αγάπησε» τον «ΣΥΡΙΖΑ 2» του Λαφαζάνη.

Εξού και η χυδαία επίθεσή του στο ΚΚΕ από την εκπομπή της Παρασκευής.

Να, τι είπε ο Τράγκας: «(...) ο κύριος Κουτσούμπας λέει ότι είναι μνημονιακό ανάχωμα ο Λαφαζάνης. Κύριε Κουτσούμπα, είστε υπερβολικός και εδώ δείχνετε ότι το ΚΚΕ είναι το πλέον συστημικό κόμμα της ελληνικής κοινωνίας (...) Εντάξει, εσείς, κύριε Κουτσούμπα, παίζετε συγκεκριμένο ρόλο. Χθες δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι αντί να επιτεθείτε κατά της κυβέρνησης επιτίθεστε εναντίον του κυρίου Λαφαζάνη. Τι σόι Κομμουνιστικό Κόμμα είναι αυτό; (...) Λες ψέματα, κύριε Κουτσούμπα. Ο Λαφαζάνης μίλαγε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για εθνικοποιήσεις. Λες πολλά ψέματα, κύριε Κουτσούμπα και αποδεικνύεις ότι το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, μετά τη μεταπολίτευση, σταδιακά, έγινε το πλέον συστημικό κόμμα. Εξυπηρετεί το μνημόνιο ουσιαστικά με τη στάση του. Και γενικά με το μόρφωμα το πολιτικό που προβάλλει εξυπηρετεί αυτούς που λένε ευρωπαϊκός δρόμος μόνο, πάση θυσία. Η επίθεση εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν από υπερβολική έως πλήρως άδικη και εκτεθήκατε. Πιο πολύ βάλλει εναντίον του Λαφαζάνη το ΚΚΕ παρά η ίδια η κυβέρνηση».

Τα ίδια έλεγε ο Τράγκας για το ΚΚΕ και όταν έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρονται τον καινούργιο τους συνήγορο ο Λαφαζάνης και το κόμμα του κι ας το πάρουν υπόψη τους οι λαϊκοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι άλλα παιχνίδια παίζονται όταν οι χορτασμένοι παπαγάλοι του συστήματος, όπως ο Τράγκας, αναλαμβάνουν συμβόλαια συκοφάντησης του ΚΚΕ και υπεράσπισης ορισμένων δήθεν αντισυστημικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: