Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η ιστορική αποστολή του ΚΚΕ επιτάσσει... συνεργασία με την "Λαϊκή Ενότητα"!!!

Υποκριτές

Την ιστορική αποστολή του ΚΚΕ θυμήθηκε ο Στ. Λεουτσάκος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της «Αριστερής Πλατφόρμας», μιλώντας χτες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, για να ισχυριστεί ότι αυτή επιτάσσει αλλαγή ...πορείας του ΚΚΕ και συνεργασία με τους κήρυκες της ψευδαίσθησης για φιλολαϊκή διαχείριση του καπιταλισμού.

Δε θα σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω απ' το προφανές όσο και οξύμωρο, να επικαλούνται την ιστορική αποστολή του ΚΚΕ αυτοί που την αρνήθηκαν, την πολέμησαν και επιχείρησαν να το διαλύσουν, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα εκπλήρωσής της...
Βεβαίως, δεν είδαν «το φως το αληθινό»... Για τους ίδιους λόγους την επικαλούνται σήμερα...

Ριζοσπάστης

* "Λαϊκή Ενότητα" το όνομα του κόμματος του Π. Λαφαζάνη, που ανακοινώθηκε σήμερα. Ο  Στ. Λεωτσάκος ορίστηκε στη θέση του Γραμματέα. (Οικ.)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαφαζάνης"Είμαστε η μόνη αντιμνημονιακή παράταξη"Τούς ήξερα για οπορτουνιστές και αδίστακτους ψεύτες αλλά κάθε μέρα γίνονται ακόμα πιο αισχροί.
Και φυσικά έγιναν γρήγορα τα αγαπημένα παιδιά των ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χτες το μεσημέρι στην ΕΤ1 ο ένας δημοσιογράφος λεγοντας για το ΚΚΕ είπε ότι "το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ του ευρώ" έτσι νέτα σκέτα, και μάλιστα είπε ότι το ΚΚΕ βγήκε σωστό στις προβλέψεις του γιατί "πρόβλεψε ότι θα υπάρξει κόμμα της δραχμής και γι' αυτό τασσεται υπέρ του ευρώ"!!!!! Κι ο άλλος δημοσιογράφος δίπλα του είπε "έχουν κάτι νεύρα τα στελέχη του ΚΚΕ για τη δημιουργία του "ΛΑΕ¨"..... Κι όταν ο κ. Γκιόκας μιλούσε με την κα Κασίμη στο ίδιο κανάλι και της είπε ότι τελικά το "μνημονιακος αντιμνημονιακος" αποδείχτηκε ένα ψέμα γιατί όλοι τελικά ηταν μνημονιακοί η κα Κασίμη τον διόρθωσε και του είπε "όχι όλοι".... Τελικά η ΕΤ1 βγάζει μόνη της συμπεράσματα για την πολιτική του ΚΚΕ κι οι δημοσιογράφοι τους δείχνουν μεγάλη ζέση να την αναλύουν με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε ο κ. Λεουτσάκος για το τι θα κάνει το μνημόνιο όταν θα βγει η "ΛΑΕ";; ΄Ο,τι είχε πει και για τον σύριζα ότι θα κάνει; ΠΟυ έλεγε προεκλογικά ότι απ' το πρώτο βράδυ ο σύριζα θα σκίσει το μνημόνιο; Μ' αρέσει που όλοι αυτοί παρίσταναν τους προσβεβλημένους για το βιντεάκι της ΚΝΕ με το μωρό που γελάει για το οτι ο σύριζα έσκιζε τα μνημόνια.

Ανώνυμος είπε...

Να θυμίσουμε και το τί έλεγε ο ΠιΛαφ (Παναγιώτης Λαφαζάνης)όταν είχε βγει ο σύριζα. ΄Οτι το ΚΚΕ θα το πληρώσει ακριβά αν δεν βάλει πλάτη στο μεγάλο αντιμνημονιακό μετωπο με το σύριζα. Μάλιστα.

ζαννα μπεμπονη είπε...

δεν νομιζω οτι ενα κομμα που επι 98 χρονια ουδεποτε ειπε ψεμματα στον λαο,περιμενει απο τον κυριο αυτο να του υποδειξει την γραμμη η τις γραμμες που θα χαραξει.
Λαικα,εντελως λαικα:"εχουν γνωση οι φυλακες".

Ανώνυμος είπε...

Εχουν γνωση οι φυλακες,κυριε Λεωτσακο.
Ενενηντα οκτω χρονια το ΚΚΕ,ουδεποτε ειπε ψεμματα στο λαο.
Γιαυτο αστε μας εμας και δεστε καλυτερα τα δικα σας σαπια σανιδια.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν γνωση οι φυλακες κυριε Λεωτσακο.
Ενενηντα οκτω χρονια το ΚΚΕ εχει σταθερη γραμμη και πολιτικη για το λαο και τα προβληματα του.
Δεστε καλυτερα τα δικα σας σανιδια που ειναι τοσο απελπιστικα σαπια.

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

αν ολα αυτα τα λαφαζανοκαλοπαιδα δεν εκαναν τη διασπαση το 1991 στο κ.κ.ε, ας αναλογιστει ο καθε καλοπροαιρετος αριστερος αν θα ειχαν περασει τα μνημονια,με ισχυρο ριζοσπαστικο εργατικο κινημα με μπροσταρη το Κ.Κ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν φάει τα αυτιά όλες αυτές τις μερες για το Λαφαζάνη, το κομμα του και .... για τις μεγάλες προσωπικότητες που θα τον ακολουθήσουν. Μια απ' αυτές ακούστηκε ότι ήταν κι ο Μ. Θεοδωράκης. Αν κατάλαβα καλά όμως απ' τις δηλώσεις του ίδιου μάλλον δεν έχει τέτοια διάθεση.
Αν ερμήνευσα καλά τις δηλώσεις του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, κύριε Λαφαζάνη μου, δε θα σας ακολουθήσει. Σας μένει όμως ακόμη ο κ. Γλέζος. Εκτός κι αν μας βάλει να καταπιούμε τη γλώσσα μας γιατί παρερμηνεύσαμε τις δηλώσεις του και τον περάσαμε για αντιΤσιπρικό, όπως και την άλλη φορά με το "κρέας που το βαφτίσατε ψάρι" όλοι οι συριζαίοι.

Πάντως κύριε Λαφαζάνη αν δεν σας ¨"βγει" κάτι σε Μ. Θεοδωράκη έχουμε κι άλλον Θεοδωράκη. Το Σταύρο. Και μ' αυτόν δεν έχετε μεγάλες διαφορές. Στήριξε κι αυτός την κυβέρνηση σύριζα που στηρίξατε κι εσείς για να επιβάλει το μνημόνιο. Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνεργαστείτε, άλλωστε εδώ δεν είχατε το πρόβλημα να είστε στην ίδια κυβέρνηση με τον Καμένο. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

΄Ασχετο με το θέμα αλλά το αλίευσα απ' το μπλογκ "ενικός". Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά λένε ότι ο Λαφαζάνης έχει συνάντηση με τον Στάθη (το γνωστό και μη εξαιρετέο κομμουνιστοφάγο κονδυλοφόρο)σήμερα στις 5.00 για να του προτείνει μια θέση στο επικρατείας.
Αν είναι αλήθεια,(που δε θα με εκπλήξει) Ο ΑΓΩΝ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Ωρε τι έχουμε να ακούσουμε απ' τον Σταθη που δε θα συνεργαζόμαστε με την ΛΑΕ.... ΄Εχει να μας σούρει.... Μέχρι φυσικά να αποκαλυφθεί ότι κι η Πλατφόρμα ήταν απάτη και δεν θα έκανε τίποτα... Μετά θα βγει και θα λέει κλαίγοντας... "Αμάρτησα για την τιμή μου"

Ανώνυμος είπε...

Και η Κωνσταντοπούλου με τον ΛΑΕ; Κι η Κωνσταντοπούλου φυσικά. Αλήθεια σε μια δημοσκόπηση που άκουσα σήμερα το πρωί, η κα Ζωίτσα μας έχει πιο πολλές αρνητικές ψήφους παρά θετικές. Θα μου πείτε αυτό είναι είδηση; ΄Οχι κάτι άλλο είναι η είδηση. Ανάμεσα σε ποιου κόμματος τους ψηφοφορους έχει τις πιο πολλές θετικές ψηφους; Στο σύριζα νο 2; ΄Οοοχι. Στο σύριζα νο 1; Προς Θεού. Στη χρυσή αυγή; Γιαβόλ μάιν φύρερ.
Χρειάζεται και ρώτημα το γιατί;

Σοφία