Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Καρβέλια ονειρεύονται ο Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ...


Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «ΝΕΤ στα Γεγονότα» και σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, στην οποία επισήμαινε ότι το ΚΚΕ αρνείται συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης απάντησε ανάμεσα στα άλλα: «Στο ΚΚΕ έχει αρχίσει μια κουβέντα για το αν θα συνεχίσει αυτή τη μοναχική πορεία»…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε Στρατούλης χρησιμοποιούν το ψέμα και τη διαστρέβλωση σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ. Ωστόσο, είναι απαραίτητο ο λαός να βγάλει συμπεράσματα.

Πρώτο: Καμιά μοναχική πορεία δεν ακολουθεί το ΚΚΕ. Αυτό που ενοχλεί τους διάφορους Στρατούληδες είναι ότι το ΚΚΕ παλεύει να δυναμώσει η λαϊκή συμμαχία των εργαζομένων με τους αυτοαπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά, παλεύει για κίνημα με στόχο για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων. Αντίθετα, ο Στρατούλης και το κόμμα του θέλουν «κυβέρνηση σωτηρίας» ή και «αριστερής με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ», όπως την λέει, ακόμη και με τον Καμμένο και ταυτόχρονα υμνεί τον Ομπάμα για τα μέτρα και τις θέσεις του για την κρίση. Θέλει το κίνημα υποταγμένο στον ευρωμονόδρομο.

Δεύτερο: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται ως ένα νέο ΠΑΣΟΚ των τελευταίων χρόνων. Κανένας εργαζόμενος που αισθάνεται αριστερός δεν πρέπει να συρθεί, να ανεχτεί το σχεδιασμό και τους στόχους του. Αυτό λέει και πράττει το ΚΚΕ, αυτό αντιλαμβάνεται μέρα με τη μέρα και μεγαλύτερο τμήμα του λαού, γι' αυτό ενοχλείται και ο Στρατούλης.

Πηγή: 902.gr

1 σχόλιο:

stelth είπε...

είστε μικρόψυχοι μέχρι θανάτου γι αυτό τα λέτε αυτά!http://stratolatis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html