Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Αριστεροί» σπογγοκωλάριοι


Θα νικήσουμε!

Πολλές φορές η οργή και ή αηδία μου αφαιρούν τη δυνατότητα να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την αιτία που τα προκαλεί. Το «αριστερό» κόμμα της συγκυβέρνησης κέρδισε με το σπαθί του μια μόνιμη θέση σε αυτές τις αιτίες. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής τον ξεπεσμένο αρχηγό τους, προκάλεσαν ακόμα και αυτήν την κοινή «αριστερή» λογική με τις αποφάσεις και τις πολιτικές που –με εκπληκτικό σθένος- στήριξαν.

Θλιβερά απολειφάδια  μιας άλλοτε «ανανεωτικής αριστεράς»,  Κουβέληδες, Χατζησωκράτηδες, Τσουκάληδες, Μπίστηδες κλπ., μαζί με μια χούφτα «νεοαριστερούς» φλώρους, περιφέρουν την σαπίλα και τον ξεπεσμό τους στα τηλεοπτικά παράθυρα και θα είχαν κερδίσει απλά τον γέλωτα  -τον δικό μου και πολλών άλλων- αν δεν ασκούσαν εξουσία.

Σε μια κατάπτυστη ανακοίνωσή τους για την σφαγή των Παλαιστινίων αμάχων της Γάζας (από τις βόμβες του κράτους του Ισραήλ), οι ξεφτιλισμένοι σπογγοκωλάριοι του κεφαλαίου, αποκαλούν την σφαγή… «ισραηλοπαλαιστινιακή σύγκρουση»!!!. Αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τον χασάπη με τον αμνό. Τον δολοφόνο με το θύμα. Ούτε –έτσι, για τα μάτια του κόσμου- μια φράση συμπαράστασης στις μάνες και τους πατεράδες αυτών των δεκάδων αθώων παιδιών που θάβονται, κάθε ώρα που περνάει, κάτω από τα ερείπια των σπιτιών από τις ισραηλινές βόμβες. Για τα άλλα, τις αιτίες αυτής της... "σύγκρουσης" δεν περιμέναμε έτσι κι αλλιώς να βγάλουν άχνα. Τ' αφεντικά  μαλώνουν..

Κατρακύλα; Ξεφτίλα; Ξεπεσμός; Οι λέξεις χάνουν πια το νόημά τους, με την ίδια ευκολία που τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, έχασαν την  τσίπα τους (αν ποτέ διέθεταν)…

ΥΓ. Η φωτογραφία της ανάρτησης θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί από κάποιους «αριστερούς» (αλλά και αριστερούς...) μπλαμπλάδες σαν...  "προσπάθεια «συναισθηματοποίησης» της απόκρισης του αναγνώστη στο θέμα". Η συκοφαντία  εξάλλου (που δεν ξεκινάει  πάντα από την ίδια αφετηρία) είναι το όπλο όσων ποτέ δεν τα κατάφεραν να αντιπαρατεθούν στα ίσα με τα επιχειρήματα που θέτει η ίδια η ζωή…

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Σημείο των καιρών ή πάντα έτσι ήταν τα πράγματα; Όπως και να έχει το πολιτικό επίπεδο ακολουθεί το κοινωνικά σε απόσταση αναπνοής. Και καλά οι δεξιοί και οι ακροδεξιοί το έχουν στο DNA τους να λένε μαλακίες κατά συρροή. Πάντα λέγαν. Η γλώσα πεζοδρομίου και τα κρύα αστεία μαζί με το ανύπαρκτο πολιτικό ήθος και την ιδεολογική ασυνέπεια, είναι τέσσερα βασικά γνωρίσματα ενός δεξιού πολίτη ή πολιτικού του ευρύτερου φάσματος.

Πρόσφατα ξεπήδησε από τα ανανεωτικά σπλάχνα του ΣΥΝ ένα αηδιαστικό μόρφωμα, η ΡΗΜΑΔ. Έχει αριστερή μαρκίζα ακολουθεί κατά γράμμα τα παραπάνω βασικά γνωρίσματα των δεξιών και είναι πιο δεξιά και νεοφιλελευθερη και από τον ίδιο το Μητσοτάκη. Πρακτικά συναγωνίζονται χαλαρά Μάνο. Κάνει τον Κωστάκη να μοιάζει αντάρτης. Η ΡΗΜΑΔ μου προκαλεί αηδία όχι μόνο για το ότι είναι ένα σοσιαλδημοκρατικό, υποταγμένο, δουλοπρεπές και οπορτουνιστικό πολιτικό έκτρωμα όπου κατοικοεδραίουν ανθυπολατζέρηδες του καπιταλισμού και αριστεροί κλακαδόροι του Σημιτισμού, τύπου Ψαριανού και Ρεπούση αλλά και για την καθεαυτή χυδαιότητα της ύπαρξης και συντηρησής της.


Παίζει όλο το βρώμικο επικοινωνιακό παιχνίδι πολύ καλύτερα από τον Καρατζαφέρη, την βγαίνει από τα αριστερά στους αριστερούς και αρλουμπολογεί με απαγκιστρώσεις από τα Μνημόνια την ίδια ώρα που ο Μπαρμπα-Φώτης ακολουθεί κατά πόδα τα δικομματικά τσινάρια ΠΑΣΟΚ/ΝΔ. Και το καλύτερο είναι ότι στα χαρτιά, δίνει αριστερό άλοθι στην επιχείρηση εξόντωσης του Ελληνικού Λαού. Επίσης αν και δεν πιστεύω στην προοπτική ΣΥΡΙΖΑ και γενικά δεν πιστεύω έπεα πτερόεντα των σοσιαλδημοκρατικών συμμαχιών, μου προκάλεσαν σιχαμάρα οι πισώπλατες μαχαιριές της ΡΗΜΑΔ στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρώτες εκλογές. Ένα κομβικό σημείο ενίσχυσης της μνημονιακής αλίευσης ψήφων εν μέσω τρομοκρατίας και αβεβαιότητας. Και θα το εξηγήσω. Από τις πρώτες εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ σχημάτιζαν κυβέρνηση. Η ΡΗΜΑΔ επέμενε να ενεπλέξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έγινε εμμονή στους Κουβέληδες, παπαγαλίζοντας το παντού και σε κάθε ευκαρία. Και για να πιάσει καλύτερα η τρομοκρατία ακολούθησε έναν μήνας βομβαρδισμού με τα καλά του Μνημονίου και της σοβαρότητας των πολιτικών δυνάμεων. Έτσι όταν γίναν οι δεύτερες εκλογές η ΡΗΜΑΔ έκανε συγκηβέρηση δίχως δεύτερη σκέψη εφόσον πρώτα είχε πετύχει η κατατρομοκράτηση του κόσμου και το Μνημόνιο είχε κερδίσει ουσιαστικά λαμβάνοντας με το μέρος του το μισό εκλογικό σώμα.

Είναι σιχάματα και πολιτικοί νάνοι. Από τη μία οι εξυπνάδες του Ψαριανού που προκαλούν τάση για εμετό και καρκίνο σε κάθε πλάσμα με σπονδυλική στήλη και από την άλλη οι αντιδιαλεκτικές μπαρούφες και ο αντεπιστημονικός λόγος της προοδευτικής Ρεπούση που έχει πάρει εργολαβία την σπίλωση της Ελληνικής Ιστορίας. Ο βασιλιάς της σκόνης βέβαια ο κ. Κουβέλης που πολλοί ανά καιρούς άκουσον άκουσον τον έχουν αποκαλέσει αγωνιστή και πλέον είναι και φαίνεται υπάλληλος του Τραα και της κουστωδίας του.

(από εδώ)

spiral architect είπε...

- Μήπως είστε ντίρλα όλη μέρα;
- Εχετε την αίσθηση ότι τρέχετε χαρωπά σε ένα λιβάδι με πεταλούδες;
- Πάτε κάθε μέρα στη δουλειά σας και βλέπετε γύρω σας χαρούμενες φάτσες;
- Στολίσατε το σπίτι και το μπαλκόνι σας για τα Χριστούγεννα;
- Έχετε πλήρη και αρμονική σεξουαλική ζωή;
- Κοιμάστε ήσυχα το βράδυ;
- Ψηφίζετε αριστερά;
(του εισερχομένου, ή του εξερχομένου ... δεν έχει σημασία)

Aν σε όλα τα παραπάνω απαντάτε χαρωπά ΝΑΙ, τότε είστε στο σωστό (από)κόμμα: ΡΗΜΑΔ
Νέο μας σύνθημα: Do it like Bezos!

Always yours:
Fotis, Grigoris, Margaritoulis, Friends & Associates