Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"GREECE WELCOMES YOU!"... (και για κάποιους... live your myth in Greece)


Με ένα  βίντεο, προϊόν υψηλής αισθητικής, γυρισμένο εξ ολοκλήρου σε πανέμορφες τοποθεσίες της χώρας μας, όπου μέσα από εικόνες που πέφτουν με καταιγιστικό ρυθμό –αποτέλεσμα του εξαιρετικού μοντάζ- βλέπουμε να συνδυάζεται ιδανικά ο ελληνικός ήλιος, η γαλάζια θάλασσα  και τα ψηλά βουνά της πατρίδας μας, τα επιτεύγματα του αρχαίου και σύγχρονου πολιτισμού μας και τα έργα τέχνης, με σκηνές από την καθημερινότητα των σύγχρονων Ελλήνων, πλημμυρισμένο με μουσική που έγραψαν –ειδικά για αυτήν την προσπάθεια- κορυφαίοι Έλληνες συνθέτες, καλεί το Υπουργείο Τουρισμού τους πολίτες του κόσμου να επισκεφτούν την Ελλάδα.
 

Στέλνουμε -μέσω του ταπεινού μας blog- και εμείς αυτές τις ελληνικές εικόνες στα πέρατα του κόσμου, στηρίζοντας την προσπάθεια  της κυβέρνησής μας για άνοδο των δεικτών της οικονομίας της πατρίδας μας:



Στο σύγχρονο αυτό έργο τέχνης  εμφανίζεται και η φωτογενής –ομολογουμένως- υπουργός μας του Τουρισμού, να διαφημίζει κινητό τηλέφωνο γνωστού brand name. Να αναφέρουμε επίσης μια –μικρής σημασίας- λεπτομέρεια: το εν λόγω βίντεο-καθρέφτης της… συγκυβερνητικής αισθητικής κόστισε ΜΟΝΟ €75.000! Live your myth in Greece δηλαδή (για κάποιους)…

1 σχόλιο:

spiral architect είπε...

Α, δεν παίζω!
Στη Λόντρα δυστυχώς δεν έχει ορίτζιναλ γκρικ σουβλάκι, μουσάκα και σπληνάντερο. Έχει όμως Ολγα με iphone, παπάκι Πεκίνου και σπρινγκρόλς.
Μετά το διαφημιστικό το πήρα απόφαση: Θα μείνω εδώ στη Λόντρα.
Προτιμώ την Καμίλα και την Πίπα Μίντλετον, παρά το Στούρνο και την τρελοπαρέα του.

Παω για το φάιβ ο κλοκ τι μου.
(πτωχοί του Μπίθουλα!)