Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Το Σωματείο Οικοδόμων Πρέβεζας δίπλα στους εργαζόμενους των ΟΤΑ Πρέβεζας


Οι οικοδόμοι της Πρέβεζας έχοντας ζήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης στο πετσί τους την ανεργία στέκονται αλληλέγγυα στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ Πρέβεζας αλλά και γενικότερα στο πλευρό όλων των εργαζομένων που διεκδικούν σήμερα μόνιμη σταθερή με δικαιώματα δουλειά για όλους.

Σήμερα που το αποκρουστικό πρόσωπο του καπιταλιστικού συστήματος φαίνεται καθαρά μέσα από τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία τα μέτρα που αποφασίζουν οι κεφαλαιοκράτες και υλοποιούν οι πολιτικοί του υπηρέτες. Οι εργαζόμενοι σαν μια γροθιά μπορούν και πρέπει να δώσουν την απάντηση.

Η απάντηση δε μπορεί να είναι άλλη από τη Ρήξη με τις πολιτικές που  εφαρμόζει η ΕΕ και τρικομματική κυβέρνηση για τη στήριξη των κερδών της πλουτοκρατίας. Ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση και τη φτώχεια. Ταξική Πάλη για να μη χάνουν οι εργαζόμενοι τον προσανατολισμό τους από τις «σειρήνες» του εκάστοτε σωτήρα και εργατοπατέρα!

Οι εργαζόμενοι έχουν κοινά συμφέροντα ανεξάρτητα από το αν δουλεύουν στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα. Τα παιδιά τους τις ίδιες ανάγκες έχουν για παιδεία, υγεία, πρόνοια. Άρα και ο αγώνας τους πρέπει να είναι κοινός για να μην περάσουν τα μέτρα! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Στο πλάι των εργαζομένων στους ΟΤΑ απαιτούμε:
                   
Μπλόκο στις απολύσεις και σ’ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα!                    
Να απαιτήσουμε να μην φύγει καμιά λίστα.                    
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Πηγή: REDWAVE PREVEZA

Δεν υπάρχουν σχόλια: