Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Άντε, Μαριλίζα! Με το καλό και υπουργός σε «Κυβέρνηση της Αριστεράς»...

Η Μαριλίζα μπολιάζεται την "Μεγάλη Αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το ντροπαλό κορίτσι του ΠΑΣΟΚ (κάποτε), που έκανε και για ένα φεγγάρι την Γραμματέα «του κινήματος» (αν θυμάμαι καλά), και την υπουργό (αυτό το θυμάμαι καλύτερα)… έκανε χτες δυναμική (επαν)εμφάνιση μέσω της «Αυγής», της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

"Την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, διάλεξε η Αυγή για να φιλοξενήσει άρθρο της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών (με το ΠΑΣΟΚ).

Θα υπάρξει κι άλλο άρθρο την επόμενη βδομάδα άραγε;

Μαριλίζα και ΣΥΡΙΖΑ θα "περάσουν βέρες";

....Αναμένοντας τις εξελίξεις στη νέα σοσιαλδημοκρατία του ΠΑ.ΡΙΖ.Α

Το άρθρο της Μαριλίζας τιτλοφορείται  "Εναλλακτική πρόταση και αλλαγή πολιτικής" και μπορείτε να το δείτε εδώ. (Από τον Κόκκινο Τύπο)"

Γράφει μεταξύ άλλων η Μαριλίζα στην "Αυγή":

«Σήμερα, απαιτείται εναλλακτική πρόταση και αλλαγή πολιτικής. Απαιτείται μακροπρόθεσμη στρατηγική εξόδου από την κρίση και σθεναρή διαπραγμάτευση τόσο για τη χώρα μας όσο και τη συνολική ευρωπαϊκή προοπτική. Όσοι αυτοαναγορεύονται ως οι γνήσιοι και μοναδικοί «ευρωπαϊστές» που επιδιώκουν τη συγκρότηση ενός δήθεν ευρωπαϊκού μετώπου ως μανδύα εγκλωβισμού στον αδιέξοδο μονόδρομο της κρατούσας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, αποδυναμώνουν και τελικά υπονομεύουν τόσο τη διαπραγματευτική δύναμη της χώρας μας, όσο και την προοπτική αλλαγής πλεύσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, λέει η… σοσιαλίστρια Μαριλίζα.

Έτσι γίνεται πάντα. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο την ώρα που βουλιάζει. Ο -κάποτε αδιάρρηκτος-  πράσινος συνεκτικός ιστός που λέγεται «εξουσία» έγινε κουρέλι και ένα ένα τα ορφανά, του… «παλιού» αλλά και του «νεότερου» ΠΑΣΟΚ, στριμώχνονται στην ουρά για να εξασφαλίσουν μια καρέκλα στα εγκαίνια του καινούργιου μαγαζιού που άνοιξε. Και «όλοι μαζί» να συγκροτήσουν την «νέα» και ωραία» και «μεγάλη» και «δημοκρατική παράταξη». Ααα… και της «αριστεράς». Κι "όλοι μαζί" να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα… Τι ωραία που θα ΄τανε, λέει,  να τα βρούμε κάποτε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Ο Αλέξης δεν θα κουραστεί να μας το λέει και να προσπαθεί γι’ αυτό. (Και) η Μαριλίζα το κατάλαβε. 

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που... εξακολουθούν να μην «καταλαβαίνουν» και να τους «κόβουν» τη σούπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: