Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Τα σύμβολα του ΚΚΕ ερεθίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ...


Φαίνεται πως εκεί στον Πειραιά ο δήμαρχος και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έλυσαν τα σοβαρά και ουσιαστικά προβλήματα της πόλης και είπαν να βάλουν τάξη στην…  «αισθητική» που προσβάλλεται από τις διαφημιστικές πινακίδες. Το γεγονός δεν θα αποτελούσε είδηση αν μέσα στις διαφημιστικές πινακίδες δεν συμπεριλάμβαναν και την ταμπέλα με το  σφυροδρέπανο και τα τρία γράμματα «ΚΚΕ» που βρίσκεται κρεμασμένη στα γραφεία του κόμματος εδώ και μερικές δεκαετίες!

Δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η συμπεριφορά του κυρίου Μιχαλολιάκου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. απέναντι στο ΚΚΕ (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς)…

Η στάση όμως της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ να συρθεί πίσω από την πλειοψηφία, ενάντια στο ΚΚΕ και σε κάθε λογική (επικαλούμενη την… προσβολή της «αισθητικής»... του κτιρίου;!) προκαλεί εντύπωση. Στους ρομαντικούς και τους αδαείς! Γιατί στην ουσία αυτό που πολεμά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (πίσω από την «αριστερή» ρητορική) με όλες του τις δυνάμεις, είναι το ΚΚΕ. Το κόμμα που δεν του χαρίζει κάστανα και δεν σταματά να ξεσκεπάζει την πολιτική  και τον ρόλο που έχει αναλάβει: την αναχαίτιση του κινήματος και τον εγκλωβισμό του σε δρόμους ακίνδυνους για το σύστημα. Και του απάντησε αναλόγως.

1 σχόλιο:

Cos είπε...

Μιλάνε για αισθητική αυτοί που γέμισαν το Πασαλιμάνι με επιγραφές από νέον και led και τις πλατείες του Πειραιά με παραμάγαζα από πλαστικό. Τρισάθλιοι που έχουν κάνει τον αντικομμουνισμό σκοπό της ζωής τους. Όμως το σφυροδρέπανο και τα τρία γράμματα, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ και δίνουν άλλη, σπουδαία, αισθητική στο νεοκλασικό. Εκτός και αν είσαι φασίστας, οπότε τα βλέπεις μα άλλη ματιά.