Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Στάζ(ε)ι φασιστικό δηλητήριο




Σχόλιο εναντίον «ρουφιάνων της Στάζι, που σκόρπισαν τον τρόμο επί δεκαετίες στους δύσμοιρους Γερμανούς της ανατολικής Γερμανίας, οι οποίοι βίωσαν σε όλο του το βάθος το "σοβιετικό παράδεισο" της μαρξιστικής ιδεολογίας» ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι ναζί της οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις που διατηρούν με Γερμανούς ναζί στη Βαυαρία.
Αλλη μια υπηρεσία που προσφέρουν στα αφεντικά τους, τα μονοπώλια, τον καπιταλισμό, λασπολογώντας ενάντια στο σοσιαλισμό και τις κατακτήσεις του.  Αυτές που χάρηκαν στην καθημερινότητα τους μια σειρά λαοί, όπως δουλειά για όλους, με ασφάλιση, ανθρώπινα ωράρια, παροχές κλπ.

Ο,τι ακριβώς κάνει γαργάρα η Χρυσή Αυγή όταν με τα δουλεμπορικά γραφεία που έστησε ψάχνει εργάτες για τη μεγαλοεργοδοσία με 18 ευρώ περιστασιακό μεροκάματο δίχως ένσημο, ή εισηγείται στη Βουλή, η κυβέρνηση αντί να επιδοτεί άνεργους του ΟΑΕΔ να τους απασχολεί σε δουλειές του Δημοσίου για 14 ευρώ την ημέρα. Οταν ζητά από την κυβέρνηση να στείλει ΜΑΤ στην κατάληψη του ΑΠΘ από απεργούς εργαζόμενους στα εκεί εργολαβικά συνεργεία ή στοχοποιεί πρωτοπόρους ναυτεργάτες μέρες επίταξής τους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: τη Στάζι έχουν κατά καιρούς θυμηθεί για να θολώσουν τα νερά ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα, όλοι του συστήματός τους, όλοι όσοι είναι τάχα στα μαχαίρια με την Χρυσή Αυγή, από στελέχη της ΝΔ μέχρι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, συν αστικά ΜΜΕ ιδιοκτησίες μεγαλοεπιχειρηματιών, παχυλά αμειβόμενοι δημοσιολόγοι με σωρό δακρύβρεχτα ντοκιμαντέρ και αφιερώματα κατευθείαν από τα χαλκεία μυστικών υπηρεσιών τύπου CIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: