Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Από υπερβολική δόση…




Νεκρός βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, 50χρονος άντρας στον καναπέ του σπιτιού του στην Καισαριανή, στις οχτώ και μισή χθες το βράδυ, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες. Ο άτυχος άντρας κρατούσε στα χέρια του την εφημερίδα Καθημερινή, ενώ είχε ανοιχτή την τηλεόραση στο κανάλι Μέγκα. Υπενθυμίζουμε, ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στις 8.30 το βράδυ, την ώρα δηλαδή που προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού.
Στο χώρο βρέθηκε επίσης ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου i-pad, ανοιχτός στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο με τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, δίπλα στον 50χρονο βρέθηκε ένα σπασμένο τηλεκοντρόλ και ένα μπουκάλι μπύρας. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ή κατάληψης του χώρου από αναρχικούς, όμως δεν πρόεκυψε κάποιο άλλο στοιχειό προς αυτή την κατεύθυνση. Παρόλα αυτά έγιναν τρεις προληπτικές προσαγωγές υπόπτων. Κι έτσι αυτή την ώρα κρατούνται στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, η σύζυγος του άτυχου άντρα, ο 6χρονος γιος του και η νεογέννητη κόρη του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα εκδοθεί αύριο, όμως αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έδωσε τέλος στη ζωή του μ’ αυτή την αποτρόπαια μέθοδο, πνιγμένος από χρέη. Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι, απλά, ο άτυχος άντρας πέθανε από υπερβολική δόση δημοκρατίας.

Αποστόλης Μπ. (Ελληνοφρένεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: