Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κινητοποίηση την Τρίτη 12/2, μέρα που δικάζονται οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ




Κάλεσμα στους εργαζόμενους απευθύνουν σωματεία, συνδικάτα και φορείς για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τρίτη 12 Φλεβάρη, οπότε και οδηγούνται στα δικαστήρια οι 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ταξικού κινήματος που συνελήφθησαν στο υπουργείο Εργασίας, αφού πρώτα δέχτηκαν άγρια επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στο υπουργείο, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις άκρως προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό.

Για την Τρίτη κηρύσσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, συγκέντρωση στις 8.30 το πρωί στο Πεδίον του 'Αρεως και πορεία στα Δικαστήρια.

Ειδικότερα κάλεσμα απευθύνουν το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η 'Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΕΒΕ τονίζει: «Αν η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το λαϊκό - αγωνιστικό και ταξικό κίνημα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η αυταρχική κατρακύλα τους φανερώνει και το μεγάλο φόβο τους γιατί γνωρίζουν ότι τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν και που οδηγούν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους και χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ στην καταστροφή, θα φέρουν ακόμα πιο δυναμικούς αγώνες.

Καταγγέλλουμε τον αντιλαϊκό - αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης. Συμπαραστεκόμαστε στους συναγωνιστές μας του ΠΑΜΕ που διώκονται.

Ο αγώνας τους είναι και δικό μας αγώνας».

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής μεταξύ άλλων τονίζει: «Οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στα συνδικάτα τους θα ανατρέψουν αυτή την πολιτική. Τέτοιου είδους προβοκάτσιες και συκοφαντίες σε βάρος του ταξικού κινήματος δεν πρόκειται να περάσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: