Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον…



Τα όσα ελεεινά ξεστόμισε στη Βουλή ο απόγονος των Χιτών, του Γκαίμπελς και των βασανιστών της Χούντας, βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς απλά αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η εμπροσθοφυλακή του συστήματος, το μαντρόσκυλο που το λουρί του το βαστάνε γερά οι πλουτοκράτες. Ο αντικομμουνισμός ποτέ δεν αφορούσε μόνο τους κομμουνιστές. Στόχος των φασιστών είναι όποιος σηκώνει κεφάλι, όποιος δεν αντέχει κάτω από το ζυγό της ταξικής εκμετάλλευσης.

«Αιματηρή ιδεολογία», αλλά και πράξη είναι ο φασισμός. Αυτό μαρτυρούν το Άουσβιτς, το Νταχάου, το Σάξενχαουζεν, το Μπούχενβαλντ, το Φλόσενμπεργκ, το Μαουτχάουζεν, το Ράβενσμπρικ, το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, η Μακρόνησος, η Γυάρος, η Λέρος, η Ακροναυπλία, τα μπουντρούμια της ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Καλά κάνουν και βγάζουν φλύκταινες για το ΚΚΕ. Ξέρουν οι φασίστες ποιος είναι ο εχθρός. Το φασισμό μπορεί να τον αντιμετωπίσει μόνο ο λαός και η νεολαία, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα. Έτσι θα μπουν οι φασίστες στο περιθώριο και θα πάνε εκεί που ανήκουν: Στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μαζί με το σύστημα που τους γέννησε και τους θρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: