Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Εφτάψυχοι και σκατόψυχοι




Η φυλλάδα της μνημονιοκατοχικοπασοκικής προπαγάνδας είχε για σήμερα αυτό το πρωτοσέλιδο, το οποίο δημοσίευε με θριαμβευτική μουσική υπόκρουση.

Εφτάψυχο το ΠΑΣΟΚ διότι στις εσωκομματικές διαδικασίες στις οποίες πέφτουν καρεκλοπόδαρα και μπουνίδια, κατάφερε να μαζέψει πάνω από 110. 000 μέλη για να ψηφίσουν.

Η φυλλάδα πανηγυρίζει διότι το ΠΑΣΟΚ παρότι το ρεζιλίκι και την κατακραυγή φαίνεται (με αυτούς τους αριθμούς συμμετεχόντων), να διεσώθη.

Πρώτον αγαπητοί γλοιώδεις δημοσιογράφοι: Ουδόλως μας ενδιαφέρει αν αυτό το έκτρωμα διεσώθη ή πνίγηκε και δεύτερον τόσοι ακριβώς είναι και οι ψηφοφόροι του. Όσοι και αυτοί που ρίξανε τα μούτρα τους και εμφανίστηκαν εκεί ως μέλη για να εκλέξουν τα κομματόσκυλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πασοκ στην επαρχια κι απ οσο ξερω στο χωριο μου τουλαχιστον,μεσω της δημοτικης αρχης,ειναι το καλυτερο γραφειο ευρεσεως εργασιας η μαλλον διορισμου,δινει μαστορικες δουλειες και βγαζει σε αναπηρικη συνταξη,λογω κατω ακρων,ανθρωπους που σερνουν το χορο στα πανηγυρια.Ολ αυτα για τα κομματοσκυλα τους βεβαια.Απ την αλλη παλι πιστευω οτι πολλοι των ψηφισαντων,πατανε καλου κακου και στη βαρκα του συριζα. Τις.