Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Απορίες



Η Ελληνική Αστυνομία μετά από εσωτερική έρευνα έβγαλε πόρισμα πως το σακάτεμα στα κεφάλια των τεσσάρων συλληφθέντων, προέκυψε μετά από πάλη με τους αστυνομικούς πριν την σύλληψή τους. Στην πάλη συμμετέχουν περισσότεροι του ενός και σε περιπτώσεις σαν αυτή του Βελβεντού ακούγεται κάπως παράξενα η πλευρά των οπλισμένων με καλάσνικωφ ληστών να έπαιξε τον ρόλο του σάκου του μποξ των αστυνομικών, πριν την σύλληψή τους. Η ίδια η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως οι συλληφθέντες «έφεραν βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου scorpion, πιστόλια και επαναληπτική καραμπίνα)».

Πώς γίνεται ένας άντρας νέος, γερός και οπλισμένος σαν αστακός, με την αδρεναλίνη σε όλη την καταδίωξή του να χτυπάει κόκκινο, να κάθεται και να τρώει το ξύλο της αρκούδας πριν την σύλληψή του, δηλαδή ενώ κρατά ακόμα τον οπλισμό του και να μην αντιστέκεται; (μήπως η ΕΛ.ΑΣ εννοεί πως τα σημάδια στα πρόσωπά τους δημιουργήθηκαν από… χτυπήματα ρουτίνας των αστυνομικών, δηλαδή μερικές ψιλές στα γρήγορα, και απλά οι νεαροί είχαν… ευαίσθητη επιδερμίδα;). Πώς γίνεται κάποιος από τους τέσσερις να μην πυροβολεί ή να μην καταφέρει να προκαλέσει και αυτός κάποια χτυπήματα στους αστυνομικούς, που να αφήσουν ένα έστω σημάδι;  

Τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός κατά την διάρκεια της επιχείρησης για την σύλληψη των τεσσάρων, οι οποίοι, (όπως μας λέει η ΕΛ.ΑΣ) αντιστάθηκαν και επειδή αντιστάθηκαν, (όπως μας λέει η ΕΛ.ΑΣ) τους ασκήθηκε βία, πριν την σύλληψή τους, με αποτέλεσμα τις εικόνες που είδε όλη η Ελλάδα; Και αν τραυματίστηκε ένας αστυνομικός γιατί δεν δημοσιεύουν μια φωτογραφία των τραυμάτων του; Και ο όμηρος; Γιατί έφαγε (και αυτός) το ξύλο της ζωής του (και κρατήθηκε δεμένος με χειροπέδες για ώρα μέχρι να καταλάβουν οι αστυνομικοί ότι είναι ο όμηρος); Μήπως είχε αντίρρηση στην απελευθέρωσή του και προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην προλάβει κι αυτός να τις μετρήσει; Πολλές οι απορίες;

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία απορία και αμφισβήτηση. Η Ελληνική Αστυνομία προ πολλού έχει, κατά παραγγελία, διαβεί το Ρουβίκωνα.
Ένας καθαρά φασιστικός οργανισμός που εδώ και 2 χρόνια έχει στην κυριολεξία "ξεσαλώσει" με τρόπο χυδαίο και βρώμικο κατά της Κοινωνίας.
Το κακό είναι ότι δεν ένιωσε ΠΟΤΕ να στριμώχνεται οργανωμένα και να εγκαλείται γι αυτό παρά μονάχα τώρα που άρχισε να χτυπάει πλέον τα ΠΑΝΤΑ....!!!!

μαχαιρης είπε...

Καλα....
Εσυ καουμποικο εργο..Δεν εχεις δει κανενα;;;;

Που οι καουμποιδες...Πυροβολουν απο τρακοσια μετρα...!!!..και πετυχαινουν τον ινδιανο..Αναμεσα στα ματια...!!

Και οι ινδιανοι..Συνεχεια πετανε βελη, απο κοντα...Και ακοντια...Και μαχαιρια..Και τσεκουρια...
Και καρφωνονται ΟΛΑ...
Πανω στις αμαξες;;;;...!!!

Τι διαολο...Εντελως αστοιχειωτος εισαι;;;...!!!