Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Μαλώνς ρε;»… Χιουμοριστικό βίντεο της ΚΝΕ για τα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής

Μαλώνς ρε;

Ο Ζήκος, ο ήρωας που υποδύεται στην ασπρόμαυρη οθόνη ο αξέχαστος Κώστας Χατζηχρήστος, ήταν ένα λαϊκό και αγράμματο παιδί, ένας «μπακαλόγατος» που σκόρπιζε αυθεντικό  γέλιο με τα καμώματα και τις ατάκες του. Στο βίντεο της ΚΝΕ ο έξυπνος παραλληλισμός με την καρικατούρα που υποδύεται ο βουλευτής-πρωτοπαλίκαρο της χρυσής αυγής είναι συντριπτικός για τον ίδιο και τους όμοιούς του.

 

«Απομόνωσε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ανάτρεψε το σύστημα που τους γέννησε!».



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο για την εφευρητικοτητα.σχετικα με το συστημα που τους εξεθρεψε ειναι το συστημα της μεταπολιτευσης και του παρασιτισμου,με τους αρχιερεις του και για νεοκορο το κκε.την χρυση αυγη δεν μπορειτε να την κτυπησετε γιατι δεν θελετε να δειτε την αληθεια καταματα.αυτοι απο τα κατωτερα στρωματα που εμαθαν να συναλασοντε για να βρουν δουλεια ,για να πανε στο νοσοκομειο για να παρουν μεταθεση στο στρατο η την δουλεια να παρουν ενα επιδομα που δικαιουνταν η οχι νομιζουν αντιδρουν και εκδικουντε τα κοματα τους με χ.α. εαν ηταν πραγματικοι φασιστες και οχι ιδιοτελεις καιροσκοποι δεν θα ανακαλυπταν ξαφνικα την χα.εναν εκβιασμο κανουν απεναντι στο πολιτικο συστημα.καποτε το ιδιο εγινε με το ΔΗΚΚΙ .το δηκκι πηρε ενα 6% στις ευρωπαικες εκλογες και ο Σημιτης εβαλε την ουρα του κατω απο τα σκελια και ξεχασα μεταρηθμησεις και εκθεσεις Σπραου,και ασφαλιστικο και ολα.αυτοι κκε δεν προκειτε να ψηφισουν ποτε.ειναι ενα ρηγμα στην στο αντιπαλο πολιτικο στρατοπεδο,αντι να προσπαθει καποιος να το τσιμενταρει και να το στεγανοποιησει καλυτερα να υποβοηθα με επιδεξιο τροπο την διευρηνση του.

Γιώργος είπε...

Το χουντικό-ακροδεξιό φρούτο είναι δεκαετίες γνώριμο και στην χώρα μας και στην Ε.Ε.
Κάνε μια αναδρομή στην ελληνική και παγκόσμια ιστορία και θα πάρεις τις απαντήσεις για τις γεννισιουργές αιτίες... μη στρουθοκαμηλίζεις...
όσον αφορά το "νεοκόρο" για σένα ΚΚΕ έχει χύσει πολλά ποτάμια αίμα απέναντι στον φασισμό και ακόμα και σήμερα πολεμάει μόνο του τον γόνο του που είναι ο καπιταλισμός.
Η αστική τάξη συντηρητικοποιεί την κοινωνία για να προστατεύσει τα κέρδη της και να αποτρέψει οποιαδήποτε ριζοσπαστικοποίηση κι εσύ μιλάς για εκδίκηση...
περίεργο πράγμα πάντως να συννενοηθούν 450.000 άνθρωποι ψηφίζοντας για εκδίκηση ένα ναζιστικό κόμμα που είχε 0,2%, δεν νομίζεις?... όσο υποτιμάς το πρόβλημα τόσο το γιγαντώνεις.
Σε τέτοιες καταστάσεις η ιστορία είναι ο καλύτερός σου φίλος για να καλύψεις πολλά κενά...

μαχαιρης είπε...

Μιλαμε για διαβασματα ιστοριας;;;
η..
Γενικα για Διευρηνση γνωσεων;;;