Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»! (Μόλις ένα μήνα πριν...)


Ο ψηλός πριν τις εκλογές "δεν ήθελε" συγκυβέρνηση με το Βενιζέλο γιατί έτσι θα  "έσωζε" το ΠΑΣΟΚ. Ο χοντρός, μόλις ένα μήνα πριν ήταν "ενάντια στην παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς". Όσοι -διαχρονικά- ανέχονται πολιτικά ανδρείκελα σαν αυτούς τους κυρίους, το κάνουν είτε από συμφέρον, είτε,  απλά,  επειδή είναι χαϊβάνια –διαχρονικά επίσης… Δεν συμφωνώ με τον Μπογιόπουλο. Ο Βενιζέλος δεν "απεδέχθη το διορισμό του μετά μεγάλης προθυμίας", αλλά τον εκβίασε. Κάποιοι δείχνουν απροκάλυπτα πως δεν μπορούν  καν να φανταστούν τη ζωή τους μακριά από θέσεις εξουσίας. (Οικ.)

"Στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πριν από μόλις ένα μήνα, στις 25/5/2013, ο κ. Ε. Βενιζέλος είχε δηλώσει με ύφος που δεν σήκωσε ουδεμία αμφισβήτηση περί της βαρύτητας των λόγων του:
«Δεν θα δεχτούμε την παλινόρθωση του κράτους της Δεξιάς και τον παραγοντισμό των κομματικών ποσοστώσεων»!
Ετσι τα είχε πει ο κ. Βενιζέλος.
Σταράτα. Τσεκουράτα...
Τέτοιο «αντιδεξιό» ανένδοτο είχαν να ακούσουν στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ από την εποχή του αείμνηστου Κουτσόγιωργα.

Αυτά, βεβαίως, μέχρι χτες.
Γιατί, από χτες ο «αντιδεξιός» Βενιζέλος διορίστηκε - και απεδέχθη το διορισμό του μετά μεγάλης προθυμίας - στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Η οποία κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, έχει υπουργό Υγείας τον Αδωνη Γεωργιάδη, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργό Ναυτιλίας τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Περιττό να σημειώσουμε ότι όλοι αυτοί στέλνουν στον αντιπρόεδρό τους... περήφανο «αντιδεξιό» χαιρετισμό!"

Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια: