Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον «902.gr»!


Η διαρκής ενημέρωση από τον «902.gr», που δε σταμάτησε ούτε λεπτό στη διάρκεια της νύχτας από Τρίτη προς Τετάρτη και η αναμετάδοση των εκπομπών που έκαναν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη διακοπή του σήματος της δημόσιας τηλεόρασης, βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες στο portal του ΚΚΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το portal κατέγραψε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το Νοέμβρη του 2012, που ξεκίνησε τη λειτουργία του, υπερδεκαπλασιάζοντας το μέσο όρο των τελευταίων ημερών και φτάνοντας τις 180.000 μοναδικές επισκέψεις από 150.000 διαφορετικούς επισκέπτες. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προτού η Digea διακόψει αυθαίρετα την ψηφιακή εκπομπή του 902 tv, το ενδιαφέρον των επισκεπτών του 902.gr κορυφώθηκε, φτάνοντας τις 40.000 επισκέψεις μέσα σε μια ώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνολικών επισκέψεων προέρχονταν από την Ελλάδα και 10.000 επισκέψεις έγιναν από το εξωτερικό.

Πολλοί ήταν αυτοί που τηλεφωνικά και μέσω email εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, τα συγχαρητήριά τους για τη δουλειά των Μέσων Ενημέρωσης του ΚΚΕ και ενθάρρυναν για τη συνέχισή της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια η κινηση του 902.Μπραβο!

Giannis Pit. είπε...

Συνυπογράφω, ήδη το τόνισα αλλού, το ΚΚΕ βαδίζει εξαίρετα στο θέμα ΕΡΤ.