Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το Σωματείο Οικοδόμων Ν. Πρέβεζας καταγγέλλει την επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Καταγγελία για την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής ενάντια σε συναδέλφους εργάτες

Το Σωματείο Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Ν. Πρέβεζας καταγγέλλει την άνανδρη, φασιστική, στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, των Χρυσαυγητών ενάντια στους συναδέλφους, στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και μέλη του ΚΚΕ, την ώρα που προπαγάνδιζαν το 39ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “ΟΔΗΓΗΤΗ” .

Τα τσιράκια της εργοδοσίας και των εφοπλιστών επιβεβαίωσαν ποιοι πραγματικά είναι, ποιους υπηρετούν και ποιους πολεμούν.
Πρόκειται για τα “εγγόνια” του Χίτλερ, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο Πέραμα, με μια άνανδρη επίθεση, που παραπέμπει σε παρακρατικού τύπου σχεδιασμούς και εκτελέσεις, επιτέθηκαν σε στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και άλλους αγωνιστές την ώρα που είχαν βγει για οπτική προπαγάνδα.

Τους ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες, όχι απλώς δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας ατσαλώνουν, μας πεισμώνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς.
Να ξέρουν καλά ο Πανταζής, ο Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη.
Καλούμε τους συναδέλφους, αλλά και όλους τους εργάτες όχι απλώς να τους απομονώσουν, αλλά να μην αφήσουν ούτε πέτρα να σταθούν.

Ο φασισμός δεν θα περάσει, όπως και τότε έτσι και τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη απάντηση είναι να χαλάσουμε τα σχέδια των χρυσαυγιτών και των αφεντικών τους.
Σοφία