Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κουρνιαχτός των συλλήψεων των στελεχών της Χρυσής Αυγής βολεύει το σύστημα…


Κι αυτή την ώρα που βλέπετε τις συλλήψεις των αρχηγών και των άλλων στελεχών της νεοναζιστικής συμμορίας, μην έχετε αυταπάτες. Η Χρυσή Αυγή βολεύει το σύστημα. Αγαπημένο του παιδί είναι.

Τη φασιστική συμμορία την γιγάντωσαν με πρόγραμμα. Για να κάνει τις βρόμικες δουλειές του συστήματος. Και να τρομοκρατεί, σα νταβατζής, τον ελληνικό λαό.

Οι χρυσαυγίτες πλάι στους ματατζήδες, μαζί με τους κουκουλοφόρους, έδιναν τη μάχη εναντίον των διαδηλωτών.
Όσοι αμφισβητούσαν το σύστημα ήταν οι πραγματικοί τους εχθροί, μαζί με κάθε τι «μη ελληνικό», όπως αυτή εγκληματική συμμορία όριζε το «ελληνικό».
Το σύστημα υπηρετούσε ο αρχηγός τους, Ν. Μιχαλολιάκος, ως πράκτορας της ΚΥΠ.
Ο Μιχαλολιάκος, αγαπημένο παιδί και εντολοδόχος του δικτάτορα Παπαδόπουλου (μαζί με τον σημερινό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, για να μην το ξεχνάμε).

Αυτό το σύστημα έκανε την παρουσία μιας εγκληματικής, φασιστικής οργάνωσης, life style, ώστε να είναι πιο εύπεπτη η παρουσία της στην ελληνική κοινωνία. Από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους παρουσίαζαν τη ζωή του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και των άλλων, ανάμεσα σε πλακίτσες και ερωτήματα βολικά. Εκείνοι παρουσίαζαν ως γραφικούς όλους αυτούς.

Μην ξεχνάτε το προσωνύμιο «Καραϊσκάκης» στον βουλευτή της ΧΑ απ” το Αγρίνιο.
Μην ξεχνάτε τα ρεπορτάζ για την τουαλέτα της κυρίας του Μιχαλολιάκου.
Μην ξεχνάτε ότι κι ο «εξολοθρευτής» της ΧΑ, υπουργός Δημόσιας Τάξης Δένδιας, ήταν από εκείνους που με τις δηλώσεις του έδειχνε ότι ανέχεται ακόμη και τη «φρούρηση» που του παρείχε ο χρυσυαγίτικος στρατός σε περιοχές της Αθήνας!

Πόσες φορές δεν διευκόλυνε το κυνηγητό των οικονομικών μεταναστών με τις δηλώσεις του; Πόσες φορές οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων δεν διευκόλυναν τη ΧΑ με την πολιτική ατζέντα που έθεταν;

Γενικά τους βόλεψε η παρουσία της ΧΑ. Όπως τους βολεύει και τώρα.

Θυμάται ή παρακολουθεί κανείς τα μέτρα και τις πολιτικές που τώρα αποφασίζουν;  Θυμάται την εξαθλίωση;  Σκέφτεται και συζητά για τις αντιδράσεις εναντίον αυτής της πολιτικής; 
Προσέξτε, μπορεί να περάσουν τα χειρότερα όταν όλοι παρακολουθούμε τις συλλήψεις.
Όχι ότι δεν έπρεπε να εξαρθρωθεί (τέλος πάντων…) η συμμορία, φυσικά. Αλλά αναρωτιέμαι, δεν τους ήξεραν όταν τους προωθούσαν με κάθε τρόπο, ακόμη και δημοσκοπικά; Τώρα ανακάλυψαν τι είναι η ΧΑ;

Ούτως ή άλλως, απ' αυτό το σύστημα προκύπτει, ως ακραία έκφρασή του, ο φασισμός.
Μην έχετε αυταπάτες, η Χρυσή Αυγή και τώρα βολεύει το σύστημα, και τώρα… Είναι το ίδιο το σύστημα…  
Από το ΖΕΙΔΩΡΟΝ

5 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

"...7. Το αστικό κράτος έχει το νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ. Το ότι αυτό δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα είναι ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και αποδεικνύει ότι υπήρξε ανοχή και απόπειρα αξιοποίησης της ΧΑ από το καπιταλιστικό κατεστημένο. Δεν ήταν τυχαίες οι φωνές ορισμένων εκπροσώπων αστικών κομμάτων, δημοσιογράφων κ.ά., ότι μια "πιο σοβαρή ΧΑ" θα μπορούσε να είχε πιο ενεργό ρόλο στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Το ΚΚΕ θα μελετήσει και θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα για τις αλλαγές που εξαγγέλλονται στη νομοθεσία. Θα σταθεί αντιμέτωπο, όμως, σε όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις επιδιώκουν την εξίσωση της ναζιστικής εγκληματικής δράσης με την πάλη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ...."

Απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εξελίξεις μετά το δολοφονικό χτύπημα της Χρυσής Αυγής:

http://902.gr/eidisi/politiki/27803/anakoinosi-toy-politikoy-grafeioy-tis-ke-toy-kke-gia-tis-exelixeis-meta

Ανώνυμος είπε...

Μα αν δεν βόλευε το σύστημα η Χρυσή Αυγή ακόμη κι αυτές τις ώρες,
θα είχαν προ πολλού οι υπεύθυνοι ή και τώρα,
στοχεύσει και τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στις σχολές, τις γειτονιές και στα σχολειά (και δη στα εσπερινά, που ενήλικοι "μαθητές" φασιστοεντεταλμένοι ...δρουν...).
Είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα, απ' όσο φαίνονται...

Και δυστυχώς, απ' όλα τα κοινοβουλευτικά και μη κόμματα,
μόνο το ΚΚΕ στάθηκε εξαρχής στο ύψος των περιστάσεων.
Να γιατί αξίζει διπλά τον κόπο να διαβαστεί η ανακοίνωση του ΠΓ του ΚΚΕ
http://www.902.gr/eidisi/politiki/27803/anakoinosi-toy-politikoy-grafeioy-tis-ke-toy-kke-gia-tis-exelixeis-meta

Ανώνυμος είπε...

Δεν τελείωσε η χρυσή αυγή. Θα πάρει άλλη μορφή. Αλλά ο στόχος της και οι ενέργειές της θα είναι πάντα να τρομοκρατεί το λαό και να προβοκάρει το εργατικό λαϊκό κίνημα αφού δεν μπορεί να το ελέγξει. Να μην έχουμε αμφιβολία για αυτό. Και φυσικά αυτούς που βολεύει κάτι τέτοιο είναι οι ίδιοι οι πλούσιοι που στηρίζονταν πάνω στις ενέργειες της χρυσής αυγής για να κυνηγάνε τους εργάτες που αγωνίζονταν.

Οικοδόμος είπε...

Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση.
Οι στιγμές προσφέρονται για διάφορα "παιχνίδια"...

Ανώνυμος είπε...

@ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ

Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση.
Οι στιγμές προσφέρονται για διάφορα "παιχνίδια"...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ

...σε βάρος τού λαού.