Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σωτήρης Πουλικόγιαννης : "Χρυσαυγίτες, στελέχη των εργολάβων της Ζώνης πίσω απο την δολοφονική επίθεση στο Πέραμα" (ηχητικό)




Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μιλά στο Κόκκινο για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και μέλη του ΚΚΕ απο Χρυσαυγίτες στο Πέραμα.

Ακούστε το ηχητικό πατώντας εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι είχε το θράσος ο Κασιδιάρης, να βγει και να διαψεύσει το γεγονός ότι ήταν χρυσαυγίτες οι ... παλικαράδες, κι ότι κυνηγάνε αθώους ανθρώπους, κι ότι ο χτυπημένος πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου ειναι αρχιτραμπούκος. Κι ότι το ΠΑΜΕ ανταγωνίζεται τη χρυσή αυγή που έχει φτιάξει την εθνικιστική οργάνωση στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη γιατί οι χρυσαυγίτες πάνε εναντια στους εφοπλιστές. Ποιοι; οι χρυσαυγίτες. Που ψήφισαν μαζί με την... επάρατη κατά τα άλλα κυβέρνηση πλούσιες φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές. Κάνει πως ξεχνάει το πρωτοπαλικαρο του Μιχαλολιάκου, ότι στη μοναδική εκδήλωση που κάνανε οι χρυσαυγίτες- γιατί εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής δεν υπήρχαν παρά λίγοι- άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές εναντίον του ΠΑΜΕ και λέγαν "πάμε να τους βρούμε" κι ο ένας απ' τους βολευτές της χρυσής αυγής τους είπε ξεδιάντροπα: "΄Ο,τι και να κάνετε θα μας βρείτε βοηθούς". Ο λαός όμως δεν ξεχνά.
Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ήταν περισσότεροι αλλά φύγαν σαν τους λαγούς αν πιστέψουμε -και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε- ότι τους πήραν τα στειλιάρια που κρατούσαν και σε ένα απ' αυτά πιστοποιήθηκε το δακτυλικό αποτύπωμα του ενός απ' αυτούς τους παλικαράδες. Ο οποίος έχει ξαναμπλεχτεί σε καβγά με μετανάστες αυτή τη φορά. Εκτός αυτού, σε έρευνα της αστυνομίας που έγινε σε ύποπτα άτομα σε ένα απ' αυτά βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Καλά, οι χρυσαυγίτες κυκλοφορούν με ναρκωτικά; Από και κλείεται.