Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι ιδεολογίες είναι για τα κορόιδα...«Εκ γενετής αριστερός, λόγω βεβαρυμμένης οικογενειακής παράδοσης» ο  Γρ. Ψαριανός λέει:

«Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Δημοκρατική Αριστερά. Ελπίζουμε στη συγκρότηση μιας αξιόπιστης κυβέρνησης με βασική κατεύθυνση την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας…» 9/05/2012.

«Η Ευρώπη κλονίζεται και στην εξωτική Ελλάδα παρακολουθούμε τους ταχυδακτυλουργούς, τους μάγους και τους ακροβάτες να εκτελούν νούμερα χωρίς δίχτυ, «πόσο χαμηλά ζητάς να πέσω και ποιο συρματόσκοινο της ζωής μου να γίνει το μέσο?» 15/06/2012.

«Προέχει η συγκρότηση σταθερής προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας με πολιτικές που να ανταποκρίνονται στην κρισιμότητα της κατάστασης στην ελληνική οικονομία από τη μια πλευρά και από την άλλη να παίρνουν υπόψη τους το σύνθετο πολιτικό σκηνικό, όπως τόνισε προχτές και ο Φώτης Κουβέλης, στην ομιλία του στη συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας κυβέρνησης εξαρτάται και από τα πρόσωπα που θα την αποτελούν. Έχουμε πει ξανά ότι χρειάζεται η συμμετοχή φερέγγυων και αξιόπιστων προσώπων που δεν συμμετείχαν σε σκιώδεις ή αστείες διαπραγματεύσεις. Πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της πολιτικής ή και όχι, που δεν έχουν φθαρεί από τη συμμετοχή τους σε κυβερνητικούς θώκους.» 15/06/2012.

«Εκ γενετής αριστερός, λόγω βεβαρυμμένης οικογενειακής παράδοσης» (από το βιογραφικό του).....

Θέλετε κι άλλα; Θα  βρείτε εδώ…

5 σχόλια:

sofia είπε...

Τι σχόλια να κάνουμε ; Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.Τέσσερις σε ένα!!!
Μόνο ένα αχ βγαίνει από μέσα μου, ένα αχ που μου έχει γίνει μόνιμος σύντροφος.

Καλό απόγευμα

blackbedlam είπε...

Kαλή σου μέρα σύντροφε .
Καλή μέρα και καλό μήνα.
Όσο καλός μπορεί να γίνει δηλαδή.
Όσο για την φωτογραφία,είναι αυτό που λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Και άστε με να γίνω μια "Κατίνα"
Κακό και ψυχρό τους μήνα αυτουνών!

μαχαιρης είπε...

Ευρωλιγουρηδες...
Που ομως ο φοβισμενος και ραγιας...Τους ψηφισε, τους νομιμοποιησε...Και τους εδωσε και βημα...Να λενε στα βιογραφικα τους...Οτι χαρη στην συμβολη τους στην τριμερη διακυβερνηση της χωρας...Εσωθηκαμε...!!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Καλό μήνα οικοδόμε,
και εύχομαι να βρεις και την ευκαιρία να "δραπετεύσεις" κατά τα βουνά σου!

Γιατί,
αν καταπιαστούμε με τους "Ψαριανούς και σία", θα πούμε κουβέντες που εμπίπτουν στο... γαλλικό "σαβουΡάρ βιβρ".

ΥΓ. Δες κάποια στιγμή που θα μπορέσεις τα mail σου.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα γελάκια θα κοπουν σύντομα για τους χαχόλους της συγκυβέρνησης αυτής.Το θέμα είναι να τους τρομάξει ο λάος και οχι η άνοδος στην εξουσία των έταιρων ευρωλιγούρηδων.