Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για την... «Αρσακειάδα με τον αγκυλωτό σταυρό» και τον «σύμβουλο» που σαλιαρίζει με τη Χρυσή Αυγή (VIDEO)


Παρέμβαση στην εκπομπή «στον ενικό» έκανε ο αρθρογράφος του enikos.gr Νίκος Μπογιόπουλος, με αφορμή τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Σχολιάζοντας τη δήλωσή του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι ναζιστής, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι "παρακουλουθήσαμε μια αρσακειάδα με αγκυλωτό σταυρό στον ώμο που όμως δεν είναι ναζί".
Έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια, είπε, από τότε που έγραφε σε περιοδικό της Χρυσής Αυγής "ζήτω η ανανεωτική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού, ζήτω ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός του ναζισμού".
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Νίκος Μπογιόπουλος αναφέρθηκε σε άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη, για τον οποίο είπε ότι είναι "από αυτούς φλερτάρουν και σαλιαρίζουν με τους ναζί".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ποιος είναι ναζί; Ο Κασιδιάρης το αστέρι μας; Το παιδί απλώς ακολουθεί τα "πιστεύω" των ναζί.Και φροντίζει να γίνουν πράξη. Δεν είναι ναζί. Α παπαπαπα!!!! ΄Ενας καλός μεγαλοαστός είναι.Κάθε Κυριακή πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις είναι στην εκκλησία. ΄Ακου ναζί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υποψιαστώ όμως ότι κατηγορείτε και τον Φαήλο μας ότι γλείφει την ναζιστική ιδεολογία.... θα πεθάνω όπως έλεγε κι ένας σόουμαν-"ηθοποιός" σε μια σειρά του πριν μεγαλοπιαστεί.

Ανώνυμος είπε...

Κι ορίστε απ' τη σύγχυσή μου γι' αυτά που διάβασα ξέχασα να υπογράψω.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Κασιδιάρης τώρα τελευταία πολύ ψυχραιμος και συνεναιτικός μάς το παίζει. "Παίζει" τίποτα σ' αυτό; Μήπως να ετοιμαζόμαστε εμείς για μια "σοβαρή προβοκατόρικη" χρυσή αυγή κι ο Μπάμπης ο Παπαδημητρίου για να ανοίξει σαμπάνιες;

Σοφία