Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Αντίδοτο» το Photoshop στην αντιΚΚΕ αλλεργία τους…




Προφανώς οι «σύντροφοι» θεωρούν... πετυχημένη τη  συνταγή της πλαστογράφησης  των αγώνων. Δεν εξηγούνται διαφορετικά τα απανωτά κρούσματα τους τελευταίους μήνες... (Οικ.)

Και πάλι το πανό στην Ακρόπολη χωρίς το ΚΚΕ.

Είναι γνωστό ότι η αστική τάξη στη χώρα μας και το πολιτικό της προσωπικό «έβγαλαν σπυριά», όταν οι κομμουνιστές πραγματοποίησαν συμβολική κινητοποίηση στην Ακρόπολη το Μάη του 2010 στέλνοντας μήνυμα στους λαούς για ξεσηκωμό ενάντια στη βάρβαρη πολιτική. Λιγότερο γνωστό, αλλά ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι διάφοροι φορείς του οπορτουνισμού προσπάθησαν στη συνέχεια να καπηλευτούν τη συγκεκριμένη ενέργεια κρύβοντας από το πανό την υπογραφή του ΚΚΕ.

Ακόμη και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά, δεν έχουν εγκαταλείψει το συγκεκριμένο σπορ. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες οπορτουνιστές που ζουν στη Γαλλία διοργάνωσαν προβολές σε 5 γαλλικές πόλεις του ντοκιμαντέρ «Καταστρόικα». Μάλιστα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Παρίσι στήριξαν και οικονομικά το εγχείρημα. Στο Στρασβούργο η αντίστοιχη εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της «Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους» όπου τα μέλη της δημιούργησαν μια σελίδα σε μέσο της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης για να προπαγανδίσουν το γεγονός.

Μόνο που η κεντρική εικόνα που χρησιμοποίησαν στη σελίδα τους είχε για ακόμη μία φορά το πανό του ΚΚΕ ...χωρίς το ΚΚΕ.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα...

Πάνω, η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΚΕ στις 4 Μάη του 2010 και που χαιρέτισαν εκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο.
Κάτω, η «πραγματικότητα» με τα μάτια των οπορτουνιστών, οι οποίοι ακόμη και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά, σκόπιμα κρύβουν ότι το ΚΚΕ έστειλε τότε με την κινητοποίησή του από την Ακρόπολη και καθημερινά με τη δράση του το μήνυμα: «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δεις Μάστορα μου, που στην τελική θα κατηγορήσουν εμάς για Photoσοπιάδες!
Καλή μας δύναμη...

Οικοδόμος είπε...

Όλα πιθανά από δαύτους...
Καλή δύναμη!