Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Νομικές συμβουλές σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά από το ΠΑΜΕ«Χέρι βοηθείας» στα εκατοντάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά απλώνει το ΠΑΜΕ και με την παροχή σχετικής ενημέρωσης και συμβουλών από νομικούς σε όσους τις έχουν ανάγκη. Στην ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία ΠΑΜΕ αναφέρει: «Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, στερούνται ακόμα και στοιχειώδεις ανάγκες για να πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους, αντιμετωπίζουν καθημερινά εκβιαστικά και τρομοκρατικά τηλεφωνήματα από εισπρακτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία. Βρίσκονται αντιμέτωποι με την προσπάθεια κατασχέσεων.

Το ΠΑΜΕ ενημερώνει τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους ότι μπορούν κάθε Πέμπτη 6-8 στα γραφεία του ΠΑΜΕ να επισκέπτονται νομικούς για ενημέρωση πάνω στα ζητήματα αυτά. Μπορούν ακόμα να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ: 210.3301.842, 210.3301.847, 210.3833.786».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους του ΠΑΜΕ. Ας ευχηθούμε να μελετήσουν και όλες τις άλλες δύσκολες πτυχές της καθημερινότητας, όχι μόνο τις δανειακές υποχρεώσεις αλλά και τα χαράτσια, τις δόσεις στην εφορία, κ.λπ που πολύς κόσμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Με εκτίμηση στο Blog του Οικοδόμου,
Ένας φίλος