Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ισραηλινοί φασίστες πανηγυρίζουν στους δρόμους τραγουδώντας: «Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά!» (VIDEO)


Πρώτα ήταν εκείνοι που έπιναν μπύρες και έβλεπαν την Γάζα να βομβαρδίζεται πανηγυρίζοντας. Τώρα, είναι εκείνοι που βγήκαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ και τραγουδούσαν αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που δολοφονούνται από τον στρατό τους.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ισραηλινός δημοσιογράφος κατέγραψε ακροδεξιούς συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν στους δρόμους για τον θάνατο παιδιών. Το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube τους έδειχνε να τραγουδούν: «Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!»
Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόδειξη ότι κάθε λαός έχει τους χούλιγκάνς του δηλαδή τους χρυσαυγίτες του. Κρετίνοι ναζί μέχρι εκεί που δεν παίρνει γιατί δεν φαντάζονται τι σχέδια έχει και για αυτούς η αστική τάξη της χώρας τους.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια πρέπει εδώ να πούμε ότι πριν λίγες μέρες έγινε στο Ισραήλ μια μεγάλη διαδήλωση από χιλιάδες κόσμο και με τη συμμετοχή του Ισραηλινού ΚΚ που ζητούσε να σταματήσει το αιματοκύλισμα στη Γάζα. Και καταλαβαίνουμε σε ένα ναζιστικό κράτος τι πάει να πει να γίνεται μια τέτοια διαδήλωση κάτω απ' το φόβο των αντιποίνων που σίγουρα υπηρξαν.

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι.
Ηλίθιοι!!! Κάτι τέτοιο θα τραγούδαγαν κι οι ναζί στο Β' Παγκόσμιο για τα παιδιά των Εβραίων που σκότωναν στους θαλάμους αερίων ή απ' την πείνα.