Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Ο πόλεμος γίνεται με στρατό απέναντι σε στρατό, όχι με στρατό απέναντι σε άοπλες γυναίκες, ανήμπορους αρρώστους και αθώα παιδιά. Στη Γάζα γίνονται εγκλήματα πολέμου, όχι πόλεμος!


Στη Γάζα γίνονται εγκλήματα πολέμου, όχι πόλεμος. Ο πόλεμος γίνεται με στρατό απέναντι σε στρατό, όχι με στρατό απέναντι σε άοπλες γυναίκες, ανήμπορους αρρώστους και αθώα παιδιά. Άκουσα κάποιον ανταποκριτή από τη Γάζα να λέει ότι τις βόμβες στα σχολεία, στα νοσοκομεία και στις παιδικές χαρές της Γάζας, τις αδειάζουν υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, που κάποιος τα χειρίζεται από μεγάλη απόσταση. Επίσης ότι οι τζάμπα «μάγκες» σιωνιστές γκάγκστερς δεκάρα δεν δίνουν για την εικόνα τους και ότι οι φωτογραφίες με τα δολοφονημένα παιδιά των Παλαιστινίων, που κάνουν το γύρο του κόσμου, εξυπηρετούν έναν από τους σκοπούς τους, που είναι να τους φοβούνται οι άλλοι λαοί και όχι να τους σέβονται.
Όμως, δεν φαίνεται να το πετυχαίνουν. Όσες βόμβες και να σπείρουν στη Γάζα, όσα παιδιά, γυναίκες και αρρώστους και να δολοφονήσουν, τον Παλαιστινιακό λαό δεν μπορούν να τον υποτάξουν. Θα αντιστέκεται μέχρι να νικήσει. Και στις καρδιές των απλών, δημοκρατικών ανθρώπων, όπου γης, θα θεριεύει το μίσος και η απέχθεια για τους σιωνιστές εγκληματίες, και η αλληλεγγύη για τον Παλαιστινιακό λαό που δικαιούται να ζήσει λεύτερος και ειρηνικά στη δική του γη, στη δική του πατρίδα.

Τρίτη 29 Ιούλη 2014.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς όπως το λες. Τσάμπα μάγκες. Τα βάζουν με μικρά παιδιά κι όμως έχουν χάσει. Εχουν τις πλάτες μεγάλων δυναμεων και την ανοχή τους, κι όμως έχουν ήδη συντριβεί.

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργούν τον επόμενο στρατό εναντίον τους και δεν το έχουν καταλάβει. Η οργή αυτών των παιδιών που ζουν όλα αυτά, που βλέπουν την οικογένειά τους και τους φίλους τους νεκρούς, θα γίνει ποτάμι ορμητικό και θα τους πνίξει. Και τότε οι εξυπνες βόμβες τους κι οι έξυπνοι φίλοι τους δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στην απελπισία αλλά και στην ορμητικότητα αυτού που δεν έχει να χάσει τίποτα. Πέρα απ' τις αλυσίδες του.

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτή η τακτική του να μεταφέρεις τον πόλεμο πέρα απ' τα χαρακώματα και στις περιοχές που υπάρχουν άμαχοι ξεκίνησε απ' τους ναζί στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν κάνω λάθος. Ακόμη και σ' αυτό ακολουθούν τους μεγάλους τους δασκάλους,τους ναζί, οι Ισραηλινοί κι οι Νατοϊκοί παρατρεχάμενοι.