Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Οι θηριωδίες των Ουκρανών νεοναζί στις οποίες κλείνουν τα μάτια οι Δυτικοί


Παγώνουν το αίμα οι εικόνες ενός σοκαριστικού βίντεο το οποίο τράβηξαν οι κάτοικοι του Λούγκανσκ, του Σλαβιάνσκ και άλλων περιοχών της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που αμύνονται για την επιβίωση τους από τις θηριωδίες και τα εγκλήματα των ταγμάτων των Νεοναζί, που αποκαλούνται Εθνοφρουρά και του Ουκρανικού Στρατού.

Δολοφονούν εν ψυχρώ αμάχους στη μέση του δρόμου, μεταξύ των οποίων γυναίκες και μικρά παιδιά, χτυπούν μέχρι τελικής πτώσης άοπλους κατοίκους, βιάζουν και σφάζουν. Κι όλα αυτά εν γνώσει των δυτικών τους συμμάχων, οι οποίοι δεν έχουν βρει ούτε λέξη να καταδικάσουν αυτά τα εγκλήματα κατά των ρωσόφωνων.

 
Αντιθέτως, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πολλοί ακόμη στηρίζουν τη δράση της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου και των αποτρόπαιων εγκλημάτων της γιατί, λένε, «με τον τρόπο αυτό η Ουκρανία προσπαθεί να υπερασπιστεί τα εδάφη της».

Δείτε και εσείς με πιο τρόπο η κυβέρνηση του Κιέβου… υπερασπίζεται τα εδάφη της. Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν εικόνες απίστευτης φρίκης.

3 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

"Κι όλα αυτά εν γνώσει των δυτικών τους συμμάχων, οι οποίοι δεν έχουν βρει ούτε λέξη να καταδικάσουν (sic!...) αυτά τα εγκλήματα κατά των ρωσόφωνων."

Ανώνυμος είπε...

@ Οικοδόμος
Τι να καταδικάσουν; Αφού αυτοί οι ίδιοι διατάσσουν να τα κάνουν τα τσιράκια τους. Θα τόλμαγαν οι ναζί να κάνουν αυτά που κάνουν αν δεν είχαν τις πλάτες των δυνατών; Για τόσο γενναίους τους έχουμε; Πρέπει να το καταλάβουμε. Ναζί δεν είναι μόνο οι πολιτογραφημένοι σε ναζιστικά κόμματα. Ναζί γίνεται ο κάθε αστός που βλέπει να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Μην έχουμε αυταπάτες πάνω σε αυτό.

Σοφία

Οικοδόμος είπε...

@Σοφία:
"Κι όλα αυτά εν γνώσει των δυτικών τους συμμάχων, οι οποίοι δεν έχουν βρει ούτε λέξη να καταδικάσουν (sic!...) αυτά τα εγκλήματα κατά των ρωσόφωνων."

Tο (sic) έχει καθιερωθεί στο γραπτό λόγο να εκφράζει με ειρωνική διάθεση το σημείο που διαφωνεί κάποιος πάνω σε μια πχ είδηση που αναπαράγει. Με θαυμαστικό κάνει την ειρωνεία ακόμα εντονότερη. Αυτός ήταν και ο σκοπός της αποκοπής της συγκεκριμένης παραγράφου στο χώρο των σχολίων, με την προσθήκη του (sic!). Αυτό δεν μπορούσε να γίνει στο αρχικό κείμενο αφού ήταν αναδημοσίευση. Να υπονοήσει δηλαδή αυτά περίπου που έγραψες και εσύ στο σχόλιό σου. Αλίμονο αν είχαμε τέτοιες αυταπάτες...