Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δήμαρχε Μπουτάρη, ωραία τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά ακόμα καλύτερες οι θέσεις εργασίας


Θεσσαλονίκη: Χάλασαν τη φιέστα του δημάρχου οι απεργοί της «Coca Cola» (ΦΩΤΟ)
Τη φιέστα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να στολίσει με χορηγό την πολυεθνική «COCA COLA» χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπροστά στο δημαρχείο και απέναντι από τον Λευκό Πύργο, χάλασαν τη Δευτέρα 22 Δεκέμβρη οι απεργοί της «COCA COLA».



Οι απεργοί που συνεχίζουν για 15 και πλέον μήνες την απεργία, απαιτώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλαν τη νέα αυτή πρόκληση.


Στο πλευρό των απεργών βρέθηκαν η ΠΟΕΕΠ, σωματεία του κλάδου και ταξικά συνδικάτα. Ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» παρέδωσε στους απεργούς δωροεπιταγές.



Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκε επίσης εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Δελής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους απεργούς και καταγγέλλοντας ως προκλητικές τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου που αρνείται να βγάλει έστω και ένα ψήφισμα συμπαράστασης του αγώνα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα σε ένα κανάλι -δεν συγκράτησα ποιο- είδα την κα Παπακώστα της ΝΔ να συμμετέχει σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης της Coca Cola για τους ανθρώπους με στίγμα. Το ονόμασαν "τρώμε μαζί για αποασυλοποίηση". Πολύ φιλάνθρωποι οι κύριοι της Coca Cola. Πολύ ευαίσθητη κι η κα Παπακώστα της ΝΔ. Για τους εργαζόμενους που η εταιρεία πέταξε στο δρόμο και τους άφησε άνεργους στη Θεσσαλονίκη, ούτε κουβέντα. Και η φιλανθρωπη Coca Cola, κι η ευαίσθητη κα Παπακώστα.