Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Βαρυσήμαντη δήλωση της κ. Ρεπούση: «Το ΚΚΕ έχει πολιτικό αυτισμό. Εμάς μας αρέσει η Ευρώπη»

Η Ευρωπαία ... Ρεπούση

«Το ΚΚΕ έχει πολιτικό αυτισμό. Εμάς μας αρέσει η Ευρώπη». Τάδε έφη με ύφος χιλίων καρδιναλίων η Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ στη διάρκεια πρωινής εκπομπής του ΜΕΓΚΑ.

Οι ...κοσμοπολίτες της ΔΗΜΑΡ αποπνέουν ευρωπαϊκό αέρα, τους αρέσει η ΕΕ και το δηλώνουν. Δεν τολμάνε, όμως, να πουν ότι τους αρέσουν και τα «μνημόνια», γιατί κι αυτά Ευρωπαϊκή Ενωση είναι, τους αρέσουν οι μισθοί - φιλοδωρήματα, οι συντάξεις πείνας, η ανεργία στους αιθέρες, γιατί κι αυτά κι άλλα τόσα Ευρωπαϊκή Ενωση είναι. 

Ακριβώς επειδή τους αρέσει αυτή η Ευρώπη, των μονοπωλίων που αυγατίζουν τα κέρδη τους και των λαών που αυγατίζουν τα βάσανά τους, περιφέρονται σαν πολύφερνες νύφες στο αστικό πολιτικό σύστημα. 

Για αυτούς, λοιπόν, το ΚΚΕ, που παλεύει ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων και τον καπιταλιστικό αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης, είναι αυτιστικό! Τέτοια κελεπούρια το κεφάλαιο δεν θα τα αφήσει να χαθούν, όλο και κάπου θα τα βολέψει τώρα που το κόμμα τους καταρρέει. Αλλωστε, οι αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές.

5 σχόλια:

kk είπε...

Πριν μιλήσει η κυρία ας κοιταχτεί στον καθρέφτη να δει το δικό της κόλλημα με την βάρβαρη, αντιλαϊκή και φιλοναζιστική Ευρώπη!
Α ρε σανίδα βρεγμένη που της χρειάζεται!

kostas είπε...

Α) Άλλο Ευρώπη κι άλλο Ε.Ε. Β) Η Ευρώπη μας αρέσει κι εμάς κι ακόμα περισσότερο μας αρέσει η πατρίδα μας. Γ) Για τους παραπάνω λόγους το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει να γίνουν οι λαοί αφέντες στον τόπο τους. Δ)Ζούμε για την μέρα που οι Ρεπούσο-Πάγκαλοι με το διαβατήριο της Ε.Ε. τους, δεν θα τους δέχονται πουθενά και θα αναγκαστούν βγάλουν καινούργιο. Αυτό με το σφυροδρέπανο της Ευρώπης των λαών για να ΠΆΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ.

Ζουκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Οικοδόμος είπε...

@Ζουκι:
"Αποφύγετε τις ύβρεις και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς".(Όρος σχολιασμού).

Έχουμε πολύ δυνατότερα επιχειρήματα...

Ανώνυμος είπε...

Χα χα κυρία Ρεπούση μου!!! Αλίμονο. Εσείς είστε για τα σαλόνια των Παρισίων. ΄Αλλωστε τώρα που ο σύντροφος Τσίπρας θα πάει στας Ευρώπας για να μας διευθετήσει το μνημόνιο θα σας χρειαστεί. Μόνο να προσέχετε τους συνωστισμούς κα Ρεπούση μου. Είναι κάτι άτιμοι αυτοί!!!!Γι' αυτό προσέξτε. Μη συνωστίζεστε με αυτιστικούς και μουχλιασμένους κομμουνιστές. Θα σας χαλάσουν. Σαν το ροκφόρ θα καταντήσετε κα Ρεπούση μου στο τέλος. Μόνο που αυτό τρώγεται. Εσείς όχι.