Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Γκάλης στο Hall Of Fame: Ο καλύτερος με τους καλύτερους του κόσμου!Ανακοινώθηκε την 1η του Απρίλη, όμως δεν ήταν πρωταπριλιάτικη «είδηση». Ο μέγιστος Νίκος Γκάλης, ο αθλητής που έβαλε την πορτοκαλί μπάλα σε κάθε ελληνικό σπίτι και έκανε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν το μπάσκετ, ανήκει και επίσημα πια στο «κλαμπ» των μεγαλύτερων του αθλήματος στον πλανήτη.

Επιλέχτηκε και τον προσεχή Σεπτέμβρη θα μπει στο περίφημο «πάνθεον» του αθλήματος, το Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάλης είναι μόλις ο έκτος μη Αμερικανός παίκτης ο οποίος επιλέχθηκε δίχως να έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ.


«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη» αναφέρει το σχετικό tweet του «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame», που συνοδεύεται από φωτογραφία του Νικ από την εποχή που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα πανεπιστημίων των ΗΠΑ, πριν έρθει στην Ελλάδα και τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: