Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η μουσική παράσταση "Τα αερικά του βάλτου" στο Θέατρο Από κοινού


Ένα μικρό μουσικό παραμύθι ξεκινά με μια ιπτάμενη γαλέρα από τον Βάλτο – τη λίμνη των Γιαννιτσών όπως την ονομάζουν οι ντόπιοι- και ταξιδεύει στο πέλαγος της μουσικής, με πλήρωμα τα ανήσυχα, απείθαρχα και μη καθώς πρέπει πνεύματα του τόπου… που πάντα οι νομιμόφρονες και εφησυχασμένοι νοικοκυραίοι βιγλίζουν με μισό μάτι… και αυτά δεν είναι άλλα από τα αερικά του βάλτου…
Ο Μανώλης Παπούλιας μαζί με τον Μάκη Γκότσικα και την Χριστίνα Μέτσικα, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση
‘τα αερικά του βάλτου’
το Σάββατο 22 Απρίλη 2017 στο θέατρο από κοινού
Ο Μανώλης Παπούλιας είναι συνθέτης, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του ελληνικού ροκ συγκροτήματος Μοντάζ. Τα τραγούδια ‘Τι κόσμος είναι αυτός’, ‘Σαμοθράκη’, ‘Δεν είσαι εδώ’, ‘Ο δολοφόνος’, ‘Θέλω ένα δρόμο μακρύ’, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην εναλλακτική ελληνική ροκ μουσική. Ως κιθαρίστας και ως τραγουδοποιός ο Μανώλης Παπούλιας έχει στο βιογραφικό του πολλές συμμετοχές σε παραγωγές φίλων μουσικών, συνεργασίες με θεατρικές ομάδες και πλήθος εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων Μουσικόφρονες και Τα αερικά του βάλτου με τα οποία παρουσιάζει καινούρια, δικά του, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια από τη δισκογραφία των Μοντάζ, με το νέο έντεχνο ρεμπετορόκ ύφος του.
Μαζί με την Χριστίνα Μέτσικα, στα κρουστά και το τραγούδι, η οποία διανύει την προσωπική της πορεία μέσα από τις δισκογραφικές της συμμετοχές, και τον Μάκη Γκότσικα, τον μόνιμο συνεργάτη του, στο μπουζούκι, έρχονται να μας πλανέψουν με τις ρεμπετορόκ μελωδίες τους σαν γνήσια ‘αερικά του βάλτου’… για ένα μοναδικό Σαββατόβραδο στο θέατρο από Κοινού.
‘Τα αερικά του βάλτου’
Σάββατο 22 Απρίλη 2017
ώρα έναρξης >  21:30
γενική είσοδος > 10 €
φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ > 5€

από Κοινού θέατρο
ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, ΓΚΑΖΙ
Σταθμός μετρό: Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 211 4057249 & 6977987271
Facebook: Από Κοινού θέατρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: