Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων κατά της ανεργίας


«Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε. Δουλειά για όλους. Δουλειά με δικαιώματα».
Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απρίλη, στο Νότιο Πάρκο.
 Οι εκδηλώσεις αποτελούν συνέχεια της μεγάλης πορείας αγώνα Πάτρα - Αθήνα κατά της ανεργίας και αφετηρία νέων αγωνιστικών πρωτοβουλιών του δήμου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου προβλέπει, μεταξύ άλλων:

  • Σάββατο 8 Απρίλη: 
- Στις 10 π.μ., παρουσίαση από γνωστούς γυμναστές και αθλητές των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στο Νότιο Πάρκο και τις τεχνικές άσκησης για όλους.
- Ποδηλατάδα που θα έχει αφετηρία το Νότιο Πάρκο και θα διασχίσει ολόκληρη την παραλιακή ζώνη και επιστροφή στην αφετηρία. Θα συμμετάσχουν Σύλλογοι, φορείς και φίλοι του ποδηλάτου.
- Προβολή ταινίας. Το βράδυ του Σαββάτου οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την προβολή ταινίας αφιερωμένη στη μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα
- Μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων.

  • Κυριακή 9 Απρίλη:
- Στις 10 π.μ., στο χώρο του Νότιου Πάρκου ακαδημίες μαχητικών αθλημάτων θα πραγματοποιήσουν αγώνες επίδειξης. Επίσης από ειδικούς δασκάλους θα παρουσιαστούν ασκήσεις γιόγκα.
Στις 9 μ.μ., ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.
- Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία.
Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν περίπτερα του δήμου με ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις του δήμου με στόχο τη στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους. 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: