Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τάγμα Χρυσαυγιτών ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας 24χρονο φοιτητή - Δεν μπορούσε ούτε να καταθέσει - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος


- Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό 24χρονος φοιτητής
- Δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην περιοχή Ελληνορώσων
- Όπως όλα δείχνουν επρόκειτο για τυφλά “αντίποινα” για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- Ο φοιτητής φαίνεται να μην είχε καμία σχέση με αυτή την επίθεση και έγινε στόχος επειδή φορούσε ένα... σακίδιο
- Τον ξυλοκόπησαν άγρια, του πήραν το σακίδιο και έγιναν "καπνός"
- Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες
Άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων, δέχθηκε γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, 31.03.2017 ένας 24χρονος φοιτητής, στην οδό Παπαδάκη στην περιοχή Ελληνορώσων. Οι δράστες χτύπησαν με μεγάλη βιαιότητα τον φοιτητή και τον τραυμάτισαν σοβαρά.
"Αντίποινα"
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι χτύπησαν τον φοιτητή, ως αντίποινα για την επίθεση που εκδηλώθηκε το πρωί με βαριοπούλες και μπογιές στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Μεσογείων.
--------Δείτε τα πλάνα από την πρωϊνή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ούτε να καταθέσει!
Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του το θύμα της επίθεσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να μιλήσει στους αστυνομικούς, καθώς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.
Η πιο τρανή απόδειξη της άσχημης κατάστασης που προαναφέραμε, είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το bloko.gr και δείχνουν τον φοιτητή λίγο μετά την δολοφονική επίθεση.
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες





Βγήκαν από καφενείο, του επιτέθηκαν και του έκλεψαν το σακίδιο!
Ο 24χρονος βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής, ο οποίος είδε την επίθεση και κάλεσε την Άμεση Δράση.
Ο φοιτητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν προκύπτει από πουθενά να είχε ανάμειξη στην επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής και μάλλον έγινε στόχος λόγω ενός σακιδίου που είχε στον ώμο.
Οι δράστες σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κάθονταν σε καφενείο και όταν τον είδαν να περνάει, του επιτέθηκαν βρίζοντας και τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας.
Στην συνέχεια, του πήραν το σακίδιο το οποίο περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια και οι δράστες αναζητούνται.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: