Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, η 1η Μάη αντηχεί: Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!


«Άλλοι 16 πρόσφυγες καταγράφηκαν στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων, μετά το νέο ναυάγιο στο Αιγαίο. Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθει ο λαός της χώρας μας, πρέπει να εκφραστεί μπροστά στην απεργία της πρωτομαγιάς.

Και αυτοί οι νεκροί έχουν τη συνενοχή του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Είναι αυτοί που μακελεύουν το λαό της Συρίας, για να ξαναμοιράσουν τη λεία τους. Η κυβέρνηση είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τα χέρια της στάζουν αίμα και ας κάνει το φιλειρηνιστή. Η Σούδα είναι το ορμητήριο των ΝΑΤΟικών, από εκεί εφόρμησε το πλοίο για την επίθεση στη βάση της Συρίας, έδωσε δίκιο στους φονιάδες στηρίζοντας την προπαγάνδα των Αμερικάνων περί χρήσης χημικών, στήριξε και στηρίζει τη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για το προσφυγικό.

Καλούμε το λαό να αφυπνιστεί, να μην εθιστεί στη συνήθεια του αίματος και των θανάτων αθώων αμάχων και προσφύγων, να διεκδικήσει τώρα να κλείσει η Βάση της Σούδας, να φύγει τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.

Καλούμε όλο το λαό να πάρει μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της πρωτομαγιάς 11 π.μ. Στους 16 οι νεκροί από το ναυάγιο στη Λέσβο στο Άγαλμα των μεταλλωρύχων, με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.
Στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, η 1η Μάη αντηχεί: Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!»

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: