Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Καμίνης, ο «αφισοκυνηγός» του ΠΑΜΕ!


Τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει μετατραπεί σε «αφισοκυνηγό» του ΠΑΜΕ, καταγγέλλει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σημειώνοντας ότι και με αυτόν τον τρόπο δείχνει την ταύτισή του με τα αντεργατικά μέτρα, συνολικά με την αντιλαϊκή πολιτική.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Είναι συνεχείς οι προσπάθειες του κ. Καμίνη να εμποδίσει την ενημέρωση των εργαζομένων για τη νέα συμφωνία-σφαγείο που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με ΕΕ - ΔΝΤ. Με προσωπική εντολή του τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι των αφισών και των υλικών του ΠΑΜΕ που καλούν στα Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη ενάντια στη νέα συμφωνία λεηλασίας και σφαγής των εργαζομένων.

Η προσπάθεια να φιμωθούν τα ταξικά συνδικάτα θα πέσει στο κενό! Το ταξικό κίνημα έχει και πείρα και γνώση και ικανότητα να αντιμετωπίσει τέτοιους μηχανισμούς.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν το κάλεσμά τους, το άνοιγμά τους στην εργατική τάξη. Να μη μείνει χώρος δουλειάς, γραφείο, γιαπί ή εργοστάσιο που δεν θα φτάσει το κάλεσμα του ταξικού κινήματος.

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη, στις 18.30 στην Ομόνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: