Τρίτη 18 Απριλίου 2017

«Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και οι κίνδυνοι για τους λαούς της περιοχής μας. Η θέση της Ελλάδας»: Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης


Η καπιταλιστική κρίση γεννά φτώχεια, ανεργία και πόλεμο. Οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί εντείνονται, κλιμακώνεται το κυνήγι των εξοπλισμών, πολλαπλασιάζονται οι περιφερειακές εστίες πολεμικών αναμετρήσεων.
Οι ευθύνες όλων των ευρωΝΑΤΟϊκών μονοπωλίων και κυβερνήσεων είναι τεράστιες. Η αντιπαράθεσή τους με τα μονοπώλια της Ρωσσίας προκαλεί συγκρούσεις, δυστυχία και θάνατο. Το δράμα των ξεριζωμένων προσφύγων και μεταναστών συνεχίζεται και βαθαίνει.

Η Ελλάδα, δεμένη στο άρμα των ιμπεριαλιστικών ενώσεων και συμμαχιών, συμμετέχει στους ανταγωνισμούς, για να διεκδικήσουν οι εγχώριοι επιχειρηματικοί όμιλοι μεγαλύτερο μερίδιο από την καταλήστευση των λαών. Η κυβέρνηση δίνει «γην και ύδωρ» στους ΝΑΤΟϊκούς δολοφόνους για να εξοντώνουν τους λαούς. Μόνη απάντηση και αντίσταση στον ιμπεριαλιστικό  πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας μας μπορεί να δώσει ο λαός.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη και τους φίλους της στην εκδήλωση – συζήτηση που οργανώνει με θέμα:

«Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και οι κίνδυνοι για τους λαούς
της περιοχής μας. Η θέση της Ελλάδας.»

Τετάρτη, 19 Απρίλη 2017, 7:00μμ, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
(Γ. Βαφόπουλου 3 και Γεωργίου Παπανδρέου).

Θα μιλήσει ο Νίκος Ζώκας, Αντιπρόεδρος
της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

12/04/2017

Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: