Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ταξιτζήδες σε «νευρική κρίση»!… Απαράδεκτες συμπεριφορές μπροστά στο «φόβο» το Σωματείο Οδηγών ΤΑΞΙ να πάρει απόφαση για συμμετοχή του κλάδου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ…

Καταγγελία της Ενωτικής Συνδικαλιστικής
Κίνησης στο Σωματείο Οδηγών ΤΑΞΙ
και της Επιτροπής Αγώνα


Η Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση στο Σωματείο Οδηγών Ταξί και η Επιτροπή αγώνα καταγγέλλουν το προεδρείο του Σωματείου για την αναβολή της τακτικής συνεδρίασης του ΔΣ στις 4 Απρίλη με δικαιολογία, κώλυμα του Προέδρου του Σωματείου.
Η παράταξη εκτιμά ότι «ουσιαστικός ήταν ο φόβος λήψης απόφασης για συμμετοχή του κλάδου στα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν τα ταξικά σωματεία, ομοσπονδίες, ύστερα από την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη. Για ακόμα μία φορά καταγγέλλουμε την στάση του προεδρείου για παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και την προσκόλληση της στην θεωρία όλων των συναφών εργοδοτικών - κυβερνητικών σωματείων, ότι με υπομονή και ενότητα θα λύσουμε τα προβλήματά μας».
 
Η παράταξη και η Επιτροπή αγώνα καταγγέλλουν επίσης μέλος του προεδρείου του ΔΣ του Σωματείου που επιτέθηκε σε δύο συναδέλφους στην πύλη Ε9 στο λιμάνι του Πειραιά γιατί δεν θέλησαν να αλλάξουν θέση στη σειρά!
 
Επισημαίνουν ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες, αδικαιολόγητες και απαράδεκτες για κάθε έναν από εμάς, πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος που συμπεριφέρεται έτσι είναι μέλος του προεδρείου της Διοίκησης του Σωματείου».
 
Καταδικάζουν τέτοιου είδους τραμπούκικες συμπεριφορές και καλούν τους εργαζόμενους να περιθωριοποιήσουν όλους αυτούς που συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
 
Καλούν σε ενίσχυση της παράταξης, σε συσπείρωση ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί, για ένα σωματείο στο πλευρό των εργαζομένων.  

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: