Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Τα θρασύδειλα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησαν στο Πέραμα! «Κατέβασαν» αφίσες για την Εργατική Πρωτομαγιά και κατέστρεψαν πανό της ΚΝΕ

ΟΒ Περάματος της ΚΝΕ: Δεν μας πτοούν
οι θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής


Τη θρασύδειλη δράση των φασιστών της Χρυσής Αυγής που «κατέβασαν» αφίσες για την Εργατική Πρωτομαγιά και κατέστρεψαν πανό της ΚΝΕ για το μαθητικό φεστιβάλ της Κυριακής 30 Απρίλη, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις Βάσεις Περάματος της ΚΝΕ. 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, έχει ως εξής:
 
«Τα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησαν....
 
Καταγγέλλουμε τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια εξόρμησης τους στο Πέραμα. Αφού φίμωσαν τη φωνή των εργατών κατεβάζοντας αφίσες για την εργατική πρωτομαγιά, κατέστρεψαν πανό της ΚΝΕ που καλούσε στο μαθητικό φεστιβάλ στο Πέραμα στις 30/4 γράφοντας "ΕΛΛΑΣ" και το φασιστικό Μαίανδρο.
 
Για άλλη μια φορά οι θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής δείχνουν ποιον έχουν απέναντί τους. Ενώ η ζωή ενός νέου σήμερα χειροτερεύει κάθε μέρα, βλέποντας τους γονείς του να χρειάζεται να βάλουν το χέρι όλο και πιο βαθιά στην τσέπη για να πληρώσουν την καπιταλιστική ανάκαμψη του κεφαλαίου που συνδέεται με το σχολείο που έχουμε σήμερα και τα προβλήματά του, η ΚΝΕ πρωτοστατεί αυτό το διάστημα για να δώσει απάντηση σε αυτά τα προβλήματα με την αγωνιστική της στάση. Τα μαθητικά φεστιβάλ που γίνονται αυτές τις μέρες αποτελούν τη μοναδική αθλητική  και πολιτιστική-πολιτική δραστηριότητα στις γειτονιές του Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό λοιπόν μάλλον μερικούς τους πονάει που η ΚΝΕ αναπτύσσει μια πλούσια δραστηριότητα γύρω από τα προβλήματα των νέων και βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση κάθε χρόνο. 
 
Τα μαθητικά φεστιβάλ έχουν γίνει θεσμός στις γειτονιές μας. Τα μέλη της ΚΝΕ έχουμε αποδείξει πως τα προβλήματα των μαθητών στην περιοχή είναι και δικά μας προβλήματα, γι' αυτό με ανιδιοτέλεια είμαστε κάθε μέρα δίπλα τους. Οι φασίστες εγκληματίες τη Χρυσής Αυγής το μόνο ενδιαφέρον που δείχνουν είναι για τα κέρδη των μεγαλοεφοπλιστών, αδιαφορώντας συνεχώς για τα προβλήματα των μαθητών στα σχολεία.
 
Τέτοιες πράξεις τους πρωτοπόρους, τους αγωνιστές αλλά και όσους είναι δίπλα μας δεν μας πτοούν. Ξέρουμε καλά πως απέναντί μας έχουμε τους δισεκατομμυριούχους πλουτοκράτες και τα τσιράκια τους που δρουν για λογαριασμό τους στην περιοχή. Έχουμε πίστη στα ιδανικά μας. Ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας που θα ανατρέψουμε τη σαπίλα τους. 
 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
 
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 30/4 18:00».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: