Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Λιάνα Κανέλλη: «Η βρώμικη δουλειά είναι να φέρνεις από αριστερή μπάντα δεξιό-ακροδεξιό μνημόνιο, να το παρουσιάζεις ως σωτηρία, να παραλύει η μάζα και να λες “έχω νομιμοποίηση”»


Όλοι ίδιοι δεν είναι, και ασφαλώς και δεν νοιάζονται όλοι για σένα (κι ας τα ’χουν όλα τα κακά καμωμένα …για το καλό σου)· όλοι δεν είναι βουτηγμένοι στα σκατά.
Οι κομμουνιστές στα είπαν, στα λένε και θα στα λένε (και δεν λένε μόνο λόγια). Το ζητούμενο είναι να βγάλεις τις παρωπίδες που σου φόρεσαν και τις συστημικές ωτασπίδες που σου βουλώνουν τ’ αυτιά και ν’ ακούσεις. Και μετά να σκεφτείς. Δύσκολο; Αν τ αποτύπωμά σου στη ζωή σχηματίζεται με «κλικ», τότε μην «πατήσεις» στο παρακάτω βίντεο.


Η Εργατική Πρωτομαγιά, οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, και σε όλη τη χώρα, είναι μια καλή ευκαιρία για ν’ απαντήσεις στον Τσίπρα, που χωρίς τσίπα ισχυρίζεται ότι δεν βλέπει κανέναν να διαδηλώνει στο δρόμο. Μήπως είναι ώρα να το πάρεις αλλιώς; Έστω να δοκιμάσεις. Τι άλλο ακόμα θα κάτσεις να χάσεις; Έτσι κι αλλιώς χαμένος είσαι. Και
«δεν μπορείς να σωθείς πεθαίνοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: