Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σε κλινική με υποθερμία από παγωμένη πισίνα γνωστός εφοπλιστής


Με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας μεταφέρθηκε σε κλινική γόνος πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας της χώρας. Ο άτυχος άνδρας παρά λίγο να πληρώσει με τη ζωή του την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς παρά τις προειδοποιήσεις του Γιάννη Στουρνάρα, επέλεξε να τηρήσει τις οικογενειακές παραδόσεις και να βουτήξει ανήμερα των Χριστουγέννων στην παγωμένη εσωτερική πισίνα στο πατρικό του.

Στην κλινική όπου μεταφέρθηκε, παρουσίασε κλασικά συμπτώματα υποθερμίας, καθώς παραπονιόταν για...

φοβερό κρύο, το δέρμα του ήταν ωχρό, εμφάνισε έντονο μη ελεγχόμενο ρίγος και αδυνατούσε να συντονίσει και να ελέγξει τους μύες του.

Η παρολίγον τραγωδία αποτελεί δυστυχώς μια πικρή δικαίωση για τον υπουργό των Οικονομικών, ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης θα αποτρέψει τους επιτήδειους από το να θερμαίνουν τις πισίνες τους και δέχθηκε ειρωνικά σχόλια από το σύνολο του Τύπου και των social media.

Μάλιστα, σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ ιστοσελίδων, το επιχείρημα των πισινών που χρησιμοποίησε ο υπουργός δεν ήταν καθόλου αυθόρμητο. Το είχε επικαλεστεί και κατά τη τη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του ίδιου, του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, όταν και άκουσε τους δύο συναδέλφους του να τον συμβουλεύουν να μην το χρησιμοποιήσει δημοσίως, διότι θα ξεσήκωνε αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά ο κ. Στουρνάρας επέλεξε να τους αγνοήσει, προκειμένου να προειδοποιήσει και να προστατεύσει τους κατόχους θερμαινόμενων πισινών, γνωρίζοντας ασφαλώς ότι θα ακολουθούσαν συζητήσεις επί συζητήσεων για το παράδειγμα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει την εμμονή του να μην μειωθεί η τιμή του πετρελαίου, το ύψος της οποίας ευθύνεται για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης.

Να αναφέρουμε πάντως ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται ο 35χρονος άνδρας, αλλά οι θεράποντες γιατροί είναι καθησυχαστικοί και αναφέρουν ότι έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο…

Δημήτρης Ζακχαίος
Από: sibilla

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μεταξύ μας ο νεαρός πρέπει να ήταν και ολίγον τσιγκούνης. Ε, βέβαια, τι μου κάθεσαι στην Ελλάδα με τέτοιο κρύο; Χάθηκε να πας μια Χαβάη μαζί με τον πλανητάρχη, ή μια Αυστραλία ρε αδερφέ να ζεσταθεί το κοκαλάκι σου;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κρίσης. Και μεις ασχολούμαστε με την πλέμπα που καίγεται με το μαγκάλι στο σπίτι της. Εδώ είναι το δράμα. ΄Ενας νέος άνθρωπος δεν μπόρεσε να κάνει βουτιά στην ίδια του την πισίνα. Τραζίκ που θα έλεγε κι ένας γνωστός μας σοσιαλδημοκράτης.(Μπούρδες, καραδεξιός του κερατά είναι αλλά ας όψεται...).Ανατρέπονται οι σχέσεις ιδιοκτησίας των Ελλήνων.Αίσχος!!!! Κάτω τα χέρια απ' τις πισινες.

Ανώνυμος είπε...

Ο τριανταπεντάρης καλέ, ο πλούσιος. Αρρώστησε πολύ καλέ; Ε, κοιτάτε ζημιά που κάνει τώρα η κρίση. Σκέψου λέει αυτός ο νεαρός να ήταν ένας απ' τους υγιείς επιχειρηματίες του Σύριζα (και της χρυσής αυγής να μην ξεχνιόμαστε). Και τον γριπιάσατε τον άνθρωπο.Τον καταστήσατε άρρωστο. Χάσαμε έναν υγιή επιχειρηματία.

Σοφία