Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το γαρ πολύ της... σκέψεως γεννά -αντικομμουνιστική- παραφροσύνη...

Θα το "κάψεις" στο τέλος  από την πολλή "σκέψη"...

Και θεωρία «των άκρων» επιστρατεύει ο Καρτερός στην αντιΚΚΕ επίθεση
Εργολαβία φαίνεται να έχει πάρει ο Θ. Καρτερός την επιχείρηση κλιμάκωσης των επιθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της «Αυγής» ενάντια στο ΚΚΕ. Μόνο που μερικές φορές, επιχειρώντας να βγάλει από τη μύγα ξύγκι ξερνώντας τον αντιΚΚΕ οχετό του, του ξεφεύγει και ομολογεί ότι είναι ταγμένος (ο ίδιος, το κόμμα του και η εφημερίδα στην οποία αρθρογραφεί) στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης.

Σήμερα ο Καρτερός παριστάνει τάχα μου δήθεν ότι δεν κατάλαβε το σχόλιο του Ριζοσπάστη για την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΕΑ, με αφορμή το τραγούδι Bandiera Rossa στη λήξη των εργασιών του συνεδρίου του ΚΕΑ. Και επιστρατεύοντας φτηνούς εξυπνακισμούς ισχυρίζεται ότι το ΚΚΕ «παρεξηγήθηκε» γιατί η κυβέρνηση προσδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρισμούς που ανήκουν στο ΚΚΕ. Ποιοι είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί; Όπως λέει ο Καρτερός: «Σταλινικός, κομμουνιστής, ακραίος και λοιπά». Δηλαδή οι χαρακτηρισμοί που, κατά τον Καρτερό, ανήκουν στο ΚΚΕ ή χαρακτηρίζουν το ΚΚΕ είναι ότι είναι κομμουνιστές, σταλινικοί και ακραίοι! Μάλιστα λέει ο Καρτερός ότι αν το ΚΚΕ έκανε μήνυση στη ΝΔ διεκδικώντας το κοπιράιτ των παραπάνω χαρακτηρισμών, θα κέρδιζε τη μήνυση!

Ο κομμουνιστής είναι ακραίος για τον Θ. Καρτερό… Πόσο διαφέρει αυτό που λέει ο Καρτερός από αυτό που λέει η Ασημακοπούλου; Μόνο ένα κλικ, τάχα μου αριστερό, στη χυδαία επίθεση ενάντια στους κομμουνιστές και στο ΚΚΕ, με τον ίδιο ωμό τρόπο με τον οποίο επιτίθενται και οι χωρίς προσωπίδες εκπρόσωποι της αστικής τάξης που επικαλούνται καθημερινά την ανιστόρητη και αντιεπιστημονική θεωρία «των δυο άκρων». Καθείς εφ' ώ ετάχθη κύριε Καρτερέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: